ABF Research

Studies: 
Technische Informatica
Technische Wiskunde
Offerings: 
Baan
Bijbaan
Stage
Afstudeeropdracht
Address: 

Verwersdijk 8 2611 NH, Delft

Telephone: 
015-27 99 300

ABF Research is een particulier onderzoeksbureau gevestigd in een historisch pand in het centrum van Delft. Bij ABF werken ongeveer 50 werknemers met een academische achtergrond op het gebied van wiskunde, econometrie, bouwkunde, natuurkunde, computerprogrammeurs en webdesign. ABF richt zich op onderwerpen waarin mensen een rol spelen zoals demografie, wonen, zorg, onderwijs en arbeidsmarkt. Op een unieke manier combineert ABF voor haar klanten inhoudelijke kennis en instrumenten ten behoeve van presentatie en analyse. Enkele producten van ABF zijn in de loop van de jaren zelfs uitgegroeid tot de standaard op hun domein. ABF is een informele organisatie. Medewerkers nemen zelf verantwoordelijkheid. ABF biedt een goed salaris, doorgroeimogelijkheden, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een personeels-participatiefonds, een plezierige, positieve werksfeer en flexibele werktijden. Via de ABF Academie heeft kennisontwikkeling een vaste plaats in de organisatie.

Bekijk hier het actuele vacature aanbod voor een (bij-)baan bij ABF, zoals:
- Bijbaan Junior Software Engineer (.NET) Als jij naast je studie Informatica in de vakantie of doordeweeks tijd over (min 12 uren p/w) hebt en je jouw IT kennis direct in de praktijk wil brengen?
- Baan: Junior Software Engineer (.NET) Als jij net klaar bent met je studie en graag aan de slag wil als een Software Engineer in een gedreven Scrum team waar je veel kan leren.

Agenda

iCal feed

Flitcie