ABF Research (ABF) is een particulier onderzoeksbureau, dat is gevestigd in een historisch pand in het centrum van Delft. Bij ABF werken ongeveer 50 werknemers, met een academische achtergrond op het gebied van wiskunde, econometrie, bouwkunde of natuurkunde, of met een opleiding tot computerprogrammeur of webdesign. De dienstverlening van ABF bestaat uit maatwerkoplossingen en kant-en-klare producten op het gebied van demografie, wonen, zorg, onderwijs en de arbeidsmarkt.

ABF brengt een unieke combinatie van informatiebronnen, reken- en programmeerkracht, presentatiesoftware, internettoepassingen en inhoudelijke expertise samen. Door continu te verbeteren en te vernieuwen wil ABF voor haar klanten en medewerkers trendsettend en verfrissend zijn. ABF is ISO 9001-, ISO 20252- en ISO 27001-gecertificeerd en draagt een Fair Data Company-keurmerk.

ABF biedt een goed salaris, doorgroeimogelijkheden, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een personeelsparticipatiefonds. Er heerst een plezierige, informele, positieve werksfeer met flexibele werktijden en er is ruimte voor de medewerkers om eigen initiatieven te realiseren. Iedere medewerkers wordt uitgenodigd en uitgedaagd zijn of haar kennis verder te ontwikkelen.

Bekijk hier het actuele vacature aanbod voor een (bij-)baan bij ABF, zoals:

  • Bijbaan Junior Software Engineer (.NET)
    Wil jij naast je studie Informatica in de vakantie of doordeweeks (minimaal 12 uur per week) jouw kennis direct in de praktijk brengen? Stuur een e-mail of neem telefonisch contact op met Christiaan Hoekstra (+31 (0)15 – 27 99 384).
  • Baan: Junior Software Engineer (.NET)
    Ben jij net klaar met je studie en wil je graag aan de slag als een Software Engineer in een gedreven Scrum-team waar je veel kan leren? Solliciteer dan op deze vacature per e-mail of neem direct contact op met Christiaan Hoekstra via (+31 (0)15 – 27 99 384).