Aegon

Studies: 
Technische Informatica
Technische Wiskunde
Telephone: 
06-10443571

Bouw je eigen toekomst – bij Aegon!
Bij Aegon voelen we ons verantwoordelijk voor de financiële be¬wustwording van mensen. We bieden begrijpelijke oplossingen waardoor onze klanten bewuste keuzes kunnen maken voor een gezonde financiële toekomst.

Wie zijn we?
Aegon is een toonaangevende financiële dienstverlener die wereldwijd zo’n 40 miljoen klanten helpt met oplossingen op het gebied van vermogensbeheer, pensioenen en verzekeringen. Momenteel is Aegon N.V. actief in twintig landen; in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika, en in opkomende regio’s als Brazilië, India en China.

Wat doen we?
Op basis van een eerlijke dialoog ontwikkelen we begrijpelijke oplossingen die onze klanten financieel zelfstandig en onafhan¬kelijk maken. In totaal zijn we verantwoordelijk voor een beheerd vermogen van ruim 50 miljard euro. Om onze klanten direct en nog gerichter van dienst te kunnen zijn, werken we momenteel aan een innovatieslag waarin we e-commerce, ICT, big data en geavanceerde technologie inzetten als strategische factoren. Zo hebben we een aantal revolutionaire start-ups gelanceerd waaronder Kroodle, de eerste Facebook-verzekeraar, en Knab, een digitale bank met een volledig nieuw businessmodel.

Bij deze veelbelovende revolutie kunnen we bètatalenten ge¬bruiken die helder kunnen communiceren, analytisch sterk zijn en in staat zijn om zelf initiatieven te nemen in het belang van onze klanten. We zoeken gedreven professionals die een studie econometrie, informatica, wiskunde of natuurkunde hebben af¬gerond en hun kennis willen inzetten voor een prachtige toe-komst – voor jezelf, voor onze klanten en voor Aegon als toon¬aangevende financiële dienstverlener. Heb jij passie en lef, en wil je écht verschil kunnen maken? Dan biedt Aegon je alle ruimte en kansen om die schitterende toekomst voor ons allemaal mo¬gelijk te maken.

Interesse?
Ben je benieuwd welke kansen Aegon jou te bieden heeft? Kijk dan op careers.aegon.com.

Vacatures

 • Professional traineeship IT

  Functie
  Heb jij een voorliefde voor technologie en werk je graag in de wereld van IT? Dan kun je met jouw kennis en inzicht direct aan de slag als starter in de functie van business information analist, projectmanager, test coördinator, security analist of functioneel consultant/beheerder. We bekijken samen met jou welke functie het beste bij jou en je ambities past. Bedenk en creëer jij samen met ons de financiële instelling van de toekomst?

  locatie
  Den Haag
  type
  Baan
  geplaatst op 17 oktober 2016
  meer info »

Agenda

iCal feed

Flitcie