Brink. Kloppend hart van bouw, infra en vastgoed.

In Nederland mogen wij ons marktleider noemen in het leveren van software voor de processen: specificeren, calculeren en bewaken. Onder het productlabel Ibis leveren we software die de vastgoed-, bouw-, installatie- en infrasector grip geven op kwaliteit, proces en eindresultaat. Van initiatieffase tot en met de exploitatie.

Zo’n driekwart van het Nederlandse bouwvolume gaat door onze Ibis software. De ramingen, calculaties, begrotingen, planningen en administratiehandelingen die met behulp van ons Integraal Bouw Informatie Systeem (IBIS) worden uitgevoerd, vormen voor veel partijen het hart van hun werkzaamheden. Dagelijks. Hier staan we niet elke dag bij stil en dat komt onder meer omdat we al bezig zijn met de volgende generatie software. En het mooie is, samen met de knowhow van de collega’s van Management / Advies en Financial Structures geeft dit ongekende mogelijkheden.

Bij Brink Software passen we de meest moderne technologie toe in onze software voor bouw, infra en vastgoed. Onze strategie is er één van innovatie, innovatie en nog eens innovatie. We zijn als organisatie volop in ontwikkeling naar een DevOps-mindset, waarbij we elk moment automatisch kunnen deployen. De kwaliteit van onze code en de ontwikkeling van onze developers spelen daarbij een grote rol.

Werken bij Brink Software

We vinden jouw ontwikkeling net zo belangrijk als de ontwikkeling van onze softwareproducten. We houden je scherp door middel van inhoudelijke kennissessies, soft skills trainingen en coaching. We zijn gedreven, pragmatisch, innovatief en werken doelbewust samen om alles voor elkaar te krijgen.

Daarnaast hosten we meetups en bezoeken we vakgerichte events in binnen- en buitenland. Dit alles om onze medewerker snel verder te ontwikkelen in het vakgebied en/of te specialiseren in bepaalde technieken.

Interesse in de mogelijkheden voor jou binnen Brink Software? We komen graag met je in contact. Neem contact op met Annemieke Hamakers (HR Adviseur) via a.hamakers@brink.nl of met Ivo Huizinga via i.huizinga@brink.nl (Manager Softwareontwikkeling)