Over DongIT

DongIT brengt de vakgebieden webontwikkeling en webbeveiliging samen. Wij ontwikkelen, beveiligen en beheren webapplicaties en webinfrastructuren. Hierbij richten wij op ons high traffic websites en privacygevoelige systemen. Naast ontwikkeling en beheer voeren wij beveiligingsassessments (pentesten) uit op webapplicaties en -infrastructuren. De werkzaamheden zijn afwisselend en de projecten divers. Voor meer achtergrondinformatie zie onze website of neem contact op.

Waarom werken bij DongIT?

DongIT groeit snel. Werken bij DongIT betekent dat je komt samen te werken in een zeer productief, ambitieus team, waar onafhankelijkheid en flexibiliteit zowel worden gewaardeerd en vereist. Je geleverde werk zal direct een grote impact hebben op het heden en de toekomst van DongIT. Wij streven er naar onze tijd te besteden aan projecten die ertoe doen. Ons kantoor is gelegen in Leiden, maar je kunt in principe werken waar je wilt.

Visie & Werkwijze

Helder

DongIT streeft naar een gefaseerde en gestructureerde aanpak van het project. Heldere mijlpalen, concrete tussenresultaten en commitment vormen de kern van onze werkwijze. Contact met de opdrachtgever op basis van vertrouwen en professionaliteit staat voor DongIT centraal. Vanaf het eerste initiatief tot aan de evaluatie.

Meedenkend

DongIT is constant op zoek naar de beste oplossingen voor haar klanten. Om zo doeltreffend mogelijk de wensen van onze opdrachtgevers te verwezenlijken, voorziet DongIT hen regelmatig op eigen initiatief van technische adviezen. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn die eerder gerealiseerde systemen kunnen vereenvoudigen of verbeteren, informeert DongIT zelf haar klanten.

Interactief

DongIT hecht aan de dynamiek van creatieve projecten. Bij webprojecten kijkt de opdrachtgever veelal ‘live’ mee in een ontwikkelomgeving. Het bijsturen van resultaten, functionaliteiten en ontwerp krijgt hiermee interactief vorm. DongIT ondersteunt en realiseert op doeltreffende wijze uw ambities.