Kom jij werken voor de snelst groeiende assetmanager van Nederland?

Is data voor jou de drijvende kracht achter het succes van een bedrijf? En wil jij daaraan bijdragen door die data voor het hele bedrijf toegankelijk te maken? Ben jij gedreven, proactief en analytisch sterk? Haal jij altijd het beste uit jezelf en zie je vaak dingen die beter kunnen? Dan zoeken we jou!

Over DMFCO

Wij zijn Dutch Mortgage Funding Company (DMFCO), de onafhankelijke assetmanager die in korte tijd het vertrouwen heeft gewonnen van institutionele beleggers die willen beleggen in Nederlandse woninghypotheken. Hiervoor hebben wij MUNT Hypotheken opgericht. Een innovatieve en moderne hypotheekaanbieder die sinds 2014 hypotheken aanbiedt met goede en eerlijke voorwaarden. Dit heeft voor een grote verandering op de Nederlandse hypotheekmarkt gezorgd. Inmiddels behoren we met 13 miljard aan toezeggingen tot de grootste hypotheekverstrekkers van Nederland.

Dit doen we met een team van 35 collega’s met veel ervaring in de bancaire en hypothecaire sector. Er wordt van jou verwacht dat je meedenkt over alle aspecten van het bedrijf. Hierdoor ontwikkel jij je snel en heb je daadwerkelijk impact op het succes van DMFCO. Groeien wij samen verder?

Wat wij jou bieden

  • Uitdagende baan met een gezonde balans tussen werk en privé
  • Goede en moderne arbeidsvoorwaarden
  • Een gezellig en betrokken team met diverse persoonlijkheden
  • Leuke activiteiten zoals de gezamenlijke lunch, het kerstdiner en de jaarlijkse mysterytrip
  • Kantoor 5 minuten lopen vanaf Den Haag Centraal

Enthousiast?

Omdat wij blijven groeien, zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Mocht je geïnteresseerd zijn om voor DMFCO te werken, maar je kunt jezelf niet vinden in onze open vacatures, benader ons dan gerust op careers@dmfco.nl of kom langs voor een kop koffie.