Leerzaam, Uitdagend, Ruimte voor Ontwikkeling
Persoonlijke Groei, Fijne Werksfeer

– Carrière bij Grant Thornton volgens de starters

Je bent een ambitieuze student. Je wilt deskundige worden binnen jouw vakgebied. Ruimte om te groeien is essentieel. Wij begrijpen dat. Je zoekt niet alleen een functie die je creativiteit prikkelt en je uitdaagt tot grensverleggende prestaties. Je wilt nog meer: je persoonlijke ontwikkeling continueren. Wij geven je die ruimte.

Grant Thornton

Grant Thornton in Nederland is een middelgrote accountancy- en adviesorganisatie met ongeveer 500 collega’s. Groeiend en met een eigen herkenbare positie in de markt. Wereldwijd is Grant Thornton de nummer 8 van accountancy- en advieskantoren met 50.000 collega’s verspreid over meer dan 130 landen.

IT Audit, Cyber Security en Data Science bij Grant Thornton

Je bent geen accountant, fiscalist of financieel adviseur, maar toch zoeken we jou. Binnen onze organisatie bouwen we aan een sterk groeiende praktijk op het gebied van IT Audit, Cyber Security en Data Science. Binnen functies binnen dit team hou je je bijvoorbeeld bezig met het beoordelen van en adviseren over IT beheerprocessen, IT Governance, risk en compliance, informatiebeveiligingsdiensten, complexe data analyses en het toepassen van process mining. Je werkt veel samen met verschillende afdelingen (zoals Audit, Tax en Forensic Services) en hebt een gevarieerd klantenpakket.

Jouw ruimte bij Grant Thornton

Ruimte biedt kansen. Kansen om te groeien en te excelleren. Want je wilt niet alleen een baan, je wilt een carrière. Daarom hebben wij een cultuur van openheid en transparantie gecreëerd waarin al onze mensen een verschil kunnen maken. Zo zijn er verschillende mogelijkheden waar je gebruikt van kunt maken:

  • Traineegame

    Recent afgestudeerd en gestart bij ons? Dan maak je onderdeel uit van de Grant Thornton Traineegame. Tijdens deze game maak je, in het eerste half jaar dat je bij ons in dienst bent, tijdens verschillende dagen kennis met onze organisatie en al onze disciplines. Zo kruip je een dag in de huid van een accountant en geef je een andere dag advies over een fusie- of overnametraject voor een fictieve klant. Daarnaast krijg je ook trainingen op het gebied van sociale vaardigheden, zoals een training communiceren en een training presenteren. Je brengt tijdens elke dag een bezoek één van onze vestigingen en maakt tijdens de Traineegame kennis met collega’s uit verschillende praktijken. Uiteindelijk breng je ook een bezoek aan ons hoofdkantoor in Londen.

  • Opleidingen

    Ontwikkeling is belangrijk. Samen met je leidinggevende bepaal je welke opleidingen passen bij jouw ontwikkeldoelstellingen en hoe je opleidingsplan ingevuld wordt. Zo kun je bijvoorbeeld starten met de opleiding tot EDP/IT-Auditor.

  • Multidisciplinair samenwerken

    Of je je nou voornamelijk bezighoudt met Cyber Security, Data Science of IT-Audit; je werkt veel met elkaar samen. Daarnaast werk je ook met andere collega’s uit de organisatie, zoals accountants, fiscalisten en adviseurs. Samen werk je bijvoorbeeld aan adviezen voor verschillende klanten.

Carrière bij Grant Thornton

Tijdens je studie, in je masterfase, bieden we de mogelijkheid voor een stage. Je kunt bij ons je scriptie schrijven en proeven aan het werk. Wanneer je bent afgestudeerd kun je solliciteren op verschillende vacatures.

Meer informatie is te vinden op www.grantthornton.nl/carriere Of neem contact op met Stephanie Kruythof via stephanie.kruythof@carrierebijGT.nl of via 088-6769575.