Informer Online

Studies: 
Technische Informatica
Offerings: 
Baan
Bijbaan
Stage
Afstudeeropdracht
Bachelorproject
Address: 

Laan van Zuid Hoorn 60 2289 DE, Rijswijk

Telephone: 
085 – 4016 789

Wie zijn wij?
InformerOnline is een dynamische start-up gevestigd onder de rook van Delft, (Rijswijk). Het is een klein snel team wat de meest moderne boekhoudsoftware in de cloud maakt voor het kleinbedrijf. Het is voortgekomen uit Informer Software, wat al 23 jaar ervaring heeft met het bouwen van boekhoudsoftware. Informer Online is een typisch snel en innovatief high-tech bedrijf van Nederlandse bodem. Alle ontwikkeling gebeurt ín Nederland. Informer was het eerste pakket op Apple, en heeft als eerste een “ChatBot voor je boekhouding” gelanceerd. We maken graag wat klanten écht wíllen, en doen dat transparant, voor een eerlijke prijs. We willen graag gezien worden als een sociaal bedrijf, wat het succes van kleine ondernemers (onze klanten) als uitgangspunt heeft.

Tijdens je studie
Graag werken we samen met jonge professionals, die high-tech savvy zijn; er plezier in hebben het laatste op het gebied van applicaties te snappen. We zijn open voor je inbreng en willen direct je input als volwaardig team lid. In een start-up omgeving is je inbreng direct merkbaar en waardevol. Je werkt in een omgeving waarin je ziet hoe de laatste stand der techniek in praktijk gebracht wordt. Je eerste baan Wil je echt aan de slag met direct eigen verantwoordelijkheden en een eigen inbreng, dan is wellicht een baan als starter bij ons ideaal. Niet een klein radartje zijn in een grote machine, maar agile werken met kleine teams, elke week je werk gereleased zien worden in een live omgeving, real time functies ontwerpen en bouwen, en dat alles in direct contact met klanten: als dit je aanspreekt, is InformerOnline jouw wereld!

Contact
Indien je geïnteresseerd bent in welke mogelijkheden InformerOnline jou te bieden heeft tijdens of na je studie, neem dan contact met ons op via:

telefoonnummer 085 – 4016 789
of per email: Peter.Potters@informer.nl

Stuur ons je complete sollicitatie (motivatiebrief, CV en een kopie van je meest recente cijferlijst) en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Vacatures

Agenda

iCal feed

Flitcie