Jij vindt jouw uitdaging bij KPMG!
KPMG is een thuis voor talenten met persoonlijkheid. Met de meest uiteenlopende competenties. Wat je interessegebied ook is, samen met je team pak je uitdagingen op voor de meest uiteenlopende organisaties. En geef je antwoord op complexe vraagstukken van nu en van morgen. Met resultaten waar je later trots op terugkijkt. Wil jij het verschil maken voor bedrijven, markten en overheden die ertoe doen? Dan is KPMG de plek om je ambities waar te maken.

Jij en KPMG
In ruim een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Een omgeving die je inspireert om het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. Vanaf dag één ben je een volwaardig onderdeel van het team en zit je met de beslissers aan tafel.

Welkom bij KPMG Advisory
Geef je carrière een vliegende start. Dit is je kans om een waardevolle ervaring op te doen in consultancy. Afhankelijk van je universitaire studie draai je als volwaardig collega mee op uiteenlopende projecten. Je krijgt intensieve ‘on the job’ begeleiding van ervaren professionals en volgt gerichte opleidingen en trainingen. En je leert KPMG en veel andere organisaties van binnenuit kennen.

Investeer in jezelf. Kom bij KPMG.
Ben je analytisch, ondernemend, nieuwsgierig en een echte teamplayer? Heb je een afgeronde universitaire opleiding en ben jij op zoek naar een kick-start van je carrière? Dan willen we graag met je kennismaken. Kijk voor meer informatie op www.kpmg.com/nl/werkenbij of bel naar 020 656 7162.