Magnus

Studies: 
Technische Informatica
Offerings: 
Baan
Address: 

Gooimeer 5-39, 1411 DD Naarden

Telephone: 
088 696 60 00

Magnus ondersteunt bedrijven al 25 jaar bij ICT vraagstukken, waarbij de samenhang tussen strategie, processen en de ICT instrumenten relevant is. Magnus heeft een track record op het gebied van SAP, Mendix en mobile solutions en loopt voorop met de allernieuwste ontwikkelingen.

We onderscheiden ons door een resultaatgerichte aanpak die steunt op schouder-aan-schouder samenwerking met klanten. Daarbij bieden we onze mensen volop ruimte om gedreven bezig te zijn met hun vak en zichzelf te kunnen ontplooien. Onze cultuur is het best te omschrijven als vooruitstrevend, passievol, transparant, eigenwijs en gaan voor kwaliteit.

Interesse?
Stuur een mooie motivatiebrief met cijferlijst, CV, en kopie diploma naar recruitment@magnus.nl. Je krijgt dan zo snel mogelijk te horen of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Voor meer informatie zijn we ook telefonisch te bereiken via 088 696 60 00. Of kijk op http://www.magnus.nl/vacatures/het-magnus-young-professional-programma/

Vacatures

  • JUNIOR DIGITAL CONSULTANT MET BÈTA SKILLS

    Behoor jij tot de digital natives, opgegroeid in de 24/7 informatiemaatschappij? En heb je onlangs je bèta studie afgerond? Kriebelt het al om je onder te dompelen in een wereld van innovatieve ontwikkelingen, gave projecten en een enthousiast team collega’s?

    geplaatst op 9 november 2016
    meer info »

Agenda

iCal feed

Flitcie