Ordina

Studies: 
Technische Informatica
Offerings: 
Baan
Stage
Afstudeeropdracht
Address: 

Ringwade 1, 3439 LM Nieuwegein

Telephone: 
+31 (0)6 30 85 79 14

ICT voor mensen.

Wij zijn de bedenkers, bouwers en beheerders van een betere digitale wereld. Ordina, opgericht in 1973, is de grootste onafhankelijke dienstverlener op het gebied van consulting, solutions en ICT in de Benelux. Wij streven naar ICT die mensen écht verder helpt. ICT die er toe doet en die tot stand is gekomen zonder verspilling van middelen. Dat doen wij door samen met onze klanten duurzaam te innoveren. We richten ons op de financiële sector, overheid, zorg en een aantal specifieke segmenten binnen de industriemarkt.

Samen ontwikkelen bij Ordina als Young Professional

Als je klaar bent met studeren kan je aan de slag als Young Professional. Binnen Ordina hebben wij verschillende expertises, zoals Java, Oracle, Testing, SAP en Consultancy. Samen met jou gaan wij kijken wat je ambities zijn, wat je leuk vindt en waar mogelijkheden zijn binnen Ordina.

Wil jij je carrière in de IT écht goed starten? Bij Ordina kun jij je als ambitieuze Young Professional supersnel ontwikkelen. In ons tweejarig ontwikkelprogramma krijg je - vanzelfsprekend - een grote hoeveelheid trainingen aangeboden en ga je vooral ook praktisch aan de slag. Je maakt direct kennis met onze klanten en gaat zo snel mogelijk aan de slag op een mooi project. Ontwikkel jij met ons mee?

Werken bij Ordina als Young Professional betekent voor jou

 • ‘het beste van twee werelden’: de doorgroeimogelijkheden en mooie klanten van een grote organisatie, de betrokkenheid en samenwerking van het werken in kleine teams
 • de ruimte om mee te bouwen aan zichtbare projecten in onze digitale wereld
 • een informele en open cultuur
 • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • uitgebreide trainingsmogelijkheden aan de Ordina Academy
 • een goed salaris, afgestemd op je rol, ervaring en prestaties
 • flexibel arbeidsvoorwaardenpakket
 • alle faciliteiten om prettig te kunnen werken, zoals een laptop, mobiel en leaseauto
 • maandelijkse borrels in het Ordina café

Wil je meer weten over deze mogelijkheden, vacatures en wat de functies inhouden? Kijk dan op onze website.

Selectieproces

Nadat je hebt gesolliciteerd naar een carrière of stage bij Ordina, bekijkt een van onze recruiters je profiel. Sluit jouw profiel goed aan, dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en plannen we graag een eerste gesprek met je in bij een specifiek onderdeel van Ordina. Voordat je op gesprek komt, vragen we je wel eerst om ons online assessment succesvol af te ronden. Deze test mag je thuis in alle rust maken en wanneer het jou uitkomt (en opnieuw proberen als het toch even niet zo lekker ging). Zijn zowel de test als het gesprek daarna positief? Dan gaan we alles in orde maken om jou hier snel te laten starten!

Stage mogelijkheden

Ben je op zoek naar een stage tijdens je studie? Dat kan natuurlijk ook! Via onze website, werkenbijordina.nl, kan je kijken naar de beschikbare stages, maar als je zelf een gaaf idee hebt en dit wilt realiseren bij Ordina, dan staan wij hier altijd voor open. Wij gaan samen met jou op zoek naar de coolste stage.
Heb je een voorstel of vraag over onze stagemogelijkheden? Neem dan contact op met onze Campus Recruiter, Danitscha Mahadew en stuur een e-mail naar Danitscha.mahadew@ordina.nl!

Vacatures

 • Young Professional Java

  Het Young Professional Programma Java is een tweejarig ontwikkelprogramma met als doel jou op te leiden en te begeleiden tot een succesvol Java Developer. In deze periode volg je een intensief vakgericht programma, georganiseerd door onze eigen specialisten en de Ordina Academy. Dit bestaat onder andere uit Oracle Certified Associate(OCA), Oracle Certified Professional(OCP), JAVA SE 8 training en JAVA EE. Denk ook aan Angular2, Polymer, Microservices, Docker, Agile/Scrum werken, CD, CI, etc. We begeleiden je met het behalen van je OCA en OCP certificeringen en je zet direct een belangrijke stap in je ontwikkeling.

  type
  Baan
  geplaatst op 9 januari 2017
  meer info »
 • Young Professional Pentester

  Het beschermen van de vitale infrastructuur van de Nederlandse 24-uurseconomie. Onze Young Professionals zijn de secret agents van de toekomst. Vanuit onze Security unit leggen we zwaktes bloot van IT-systemen. We dringen via achterdeuren binnen in een systeem en komen vervolgens met innovatieve oplossingen om online criminelen een stap voor te zijn. Het is een kat-en-muisspel dat altijd doorgaat, maar waarbij we zo onzichtbaar mogelijk zijn. Zo dragen we bij aan de nationale (digitale) veiligheid. Hack je mee?

  type
  Baan
  geplaatst op 9 januari 2017
  meer info »

Agenda

iCal feed

Flitcie