PwC

Studies: 
Technische Informatica
Technische Wiskunde
Offerings: 
Baan
Stage
Afstudeeropdracht
Address: 

Thomas R. Malthusstraat 5 1066 JR, Amsterdam

Telephone: 
088 792 76 61

Alle ruimte om het beste uit jezelf te halen. Ook dat is #werkenbijpwc
Je studie zit er bijna op en je zit vol ambitie, net als PwC. Met je frisse blik weet je hoe zakelijke en financiële dienstverlening beter kan. Daarom krijg je bij PwC alle ruimte voor je initiatieven. Bij PwC staat kwaliteit voorop, maar dan wel op jóuw manier. Het gaat ons niet alleen om wat je hebt gestudeerd, maar ook om jouw ideeën. Met jouw technische achtergrond kun je met name terecht binnen de afdeling Pensions, Actuarial & Insurance Services (PAIS) (Amsterdam, Utrecht en Rotterdam) en Data Analytics (DA) (Amsterdam). We vinden het belangrijk dat iedereen bij PwC zijn visie, kennis en ervaring deelt met anderen. Daar worden niet alleen jij en je collega’s beter van, maar ook onze klanten.

Leren en inspireren
Je krijgt bij ons meer vrijheid dan je zou verwachten. De kansen liggen voor het oprapen. Om het beste uit jezelf te halen, werk je in multidisciplinaire teams met collega’s die elkaar inspireren. En daarom vind je bij PwC veel mensen met verschillende opleidingen en culturele achtergronden.

Verras jezelf en je klanten
PwC onderscheidt zich door oprechte interesse in onze klanten. In een diepgaande relatie willen we hen verrassen met persoonlijke aandacht en advies op maat. Daarom blijven we zoeken naar nieuwe invalshoeken. Want alleen door onszelf uit te dagen, komen we tot de beste oplossingen.

Ontdek je kracht
Wij helpen je graag verder bij het ontdekken van je sterke punten. Met coaching, inspirerende collega’s, diverse opleidingen en de mogelijkheid te switchen tussen sectoren en vestigingen. En daar hoort het buitenland ook bij. Want als het om jouw ontwikkeling gaat, kent PwC geen grenzen.

Carrièremogelijkheden
Wil je zelf ervaren hoe het is om te werken bij PwC en zit je in de laatste fase van je master? Bij Data Analytics en PAIS is het mogelijk om je scriptie te schrijven (afstudeerstage). Bij PAIS kan je ook aan de slag als werkstudent. Ben je klaar met je studie en oriënterend voor een vaste baan? Solliciteer dan naar onze Consultant posities.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijpwc.nl/Stages-en-vacatures/ of neem contact op met onze Recruiters:

Lauren Bostelaar – Recruiter PAIS
088 792 76 61
Lauren.bostelaar@nl.pwc.com

Rosalie van Langen – Recruiter DA
088 792 3530
Rosalie.van.langen@nl.pwc.com

Vacatures

 • Actuarial & Quantitative Consultant

  Heb jij onlangs een kwantitatieve studie afgerond en vind je persoonlijke ontwikkeling belangrijk? In ons dynamische team help je uiteenlopende klanten met complexe problemen en uitdagende vraagstukken op het gebied van actuariaat, kwantitatieve consulting en data analyse.

  PwC
  type
  Baan
  geplaatst op 2 september 2016
  meer info »
 • Werkstudent Actuarial & Quantitative Consulting

  Ben je bezig met je master en vind je persoonlijke ontwikkeling belangrijk? In ons dynamische team help je uiteenlopende klanten met complexe problemen en uitdagende vraagstukken op het gebied van actuariaat, kwantitatieve consulting en data analyse. Kom jij ons team versterken?

  PwC
  type
  Stage
  geplaatst op 2 september 2016
  meer info »

Agenda

iCal feed

Flitcie