RiskQuest

Studies: 
Technische Wiskunde
Offerings: 
Baan
Bijbaan
Address: 

Herengracht 495
1017 BT Amsterdam
The Netherlands

Telephone: 
+31 20 693 29 48

RiskQuest is een adviesbureau gespecialiseerd in (risico)modellen voor de financiële sector. In een steeds complexere wereld is ook steeds meer behoefte aan het beheren van risico’s. Modellen zijn hierbij een belangrijk instrument. Zij helpen om onderliggende risico factoren en relaties beter te begrijpen. Modellen dragen aldus bij aan transparantie, kostenefficiëntie en uiteindelijk bij het nemen van de juiste beslissingen. Terwijl modellen de kern van onze dienstverlening vormen, beschouwen wij ze als een middel, geen doel. Modellen kunnen mensen niet vervangen.

Onze dienstverlening richt zich op alle aspecten rondom het gebruik van modellen: data, modelontwikkeling, validatie, beleid en strategie. In de afgelopen jaren hebben wij een indrukwekkend klantenbestand mogen opbouwen. We werken voor alle grote Nederlandse financiële instellingen (banken, verzekeraars en pensioenfondsen). En onze klanten keren steeds terug omdat ze weten dat wij consequent hoge kwaliteit leveren.

RiskQuest bestaat uit een team van vijftien ambitieuze individuen met bijna allemaal een kwantitatieve achtergrond op gebied van econometrie, wiskunde en natuurkunde. Sociale contacten onderling en een informele werksfeer met veel individuele vrijheid vinden we belangrijk. Hierdoor zul je je snel bij ons thuis voelen.

Vacatures

 • Kwantitatief Werkstudent bij RiskQuest

  Wil jij meewerken aan projecten om risico’s in de financiële sector te meten en inzichtelijk te maken? Kennis opdoen over risicomodellen? Onderdeel zijn van een klein, ambitieus team in een informele cultuur waar veel aandacht is voor jouw begeleiding en persoonlijke ontwikkeling?

  locatie
  Amsterdam
  type
  Bijbaan
  geplaatst op 3 november 2016
  meer info »

Agenda

iCal feed

Flitcie