Stabiplan

Studies: 
Technische Informatica
Offerings: 
Baan
Bijbaan
Stage
Afstudeeropdracht
Address: 

Sloep 1 2411 CD Bodegraven

Telephone: 
+31 172 63 00 23

Werken bij Stabiplan is met 180 collega’s state-of-the-art 3D ontwerpsoftware voor de installatiebranche ontwikkelen en verkopen. Dat beperkt zich allang niet meer tot ons hoofdkantoor in Bodegraven. We hebben vestigingen in Duitsland, België, Frankrijk en Roemenië. En dat is nog maar het begin. Onze ambitie is om Europees marktleider te worden met onze BIM-software Stabicad voor Revit en AutoCAD en jij kan ons helpen om die ambitie te verwezenlijken. Als Developer en Gold Partner werken wij samen met Autodesk: gezamenlijk bieden we de beste oplossing voor de MEP (Mechanical, Electrical, Plumbing) markt. In ons klantenbestand vind je grote namen zoals ENGIE, Arcadis, Strukton, Breman, Volker Wessels, Unica, Deerns en TBI. Ook voor de kleine en middelgrote installatiebedrijven hebben we toonaangevende software.

Kansen bij Stabiplan

• Software Engineer
Als software engineer ben jij degene die ervoor zorgt dat ons softwareproduct, de corebusiness van Stabiplan, in ontwikkeling blijft. De belangrijkste programmeertalen die jij bij Stabiplan zal schrijven zijn C#, C++, .NET4, ASP.NET. MVC en WCF. Je werkt nauw samen andere programmeurs en product managers. Wanneer er een hackaton georganiseerd wordt sta jij vooraan.
• Technisch Product Manager
Als technisch product manager ben jij degene die onze ambities vanuit de roadmap vertaalt naar functionele specificaties en business values. Daarnaast kan je vanaf een vroeg stadium meedenken over nieuwe functionaliteit in onze software en deze afstemmen op de software architectuur. Je werkt daarin veel samen met de softwareontwikkelaars. Tot slot heb je een goed zicht op de verschillende (Europese) stakeholders en bent voor hen het aanspreekpunt en kennisbron voor het product.
• Afstudeerstudent
Moet je nog afstuderen, dan kan je in de lijn van product management of software engineer afstuderen bij Stabiplan. Wij vinden het belangrijk om samen tot een mooi onderwerp te komen mocht er van beide kanten interesse zijn.
• Werkstudent
Wil je relevante werkervaring opdoen naast je studie? Dan kan je als werkstudent meewerken bij Stabiplan.

Kennismaken?

Ben je enthousiast? Kijk dan op www.stabiplan.nl/jobs naar onze actuele vacatures en solliciteer naar de functie die het best bij jou past. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Tim Blok via 0172 650265 of jobs@stabiplan.nl

Vacatures

 • Graduation Projects Software Development

  State-of-the-art design software needs ambitious people. Being a leading software developer for building services urges us to look for the best developers out there. If you are passionate about product software development, look no further.

  locatie
  Bodegraven
  type
  Afstudeeropdracht
  geplaatst op 1 december 2016
  meer info »

Agenda

iCal feed

Flitcie