Stagemax

StageMax matcht en begeleidt HBO en WO studenten bij het vinden van de ideale stageplek of afstudeeropdracht. We hebben een breed aanbod aan stage vacatures door heel Nederland bij kleine organisaties tot grote multinationals. Wij zijn gespecialiseerd in stages binnen de IT sector. Van Java tot PHP en van security tot software testing, je kunt het allemaal vinden in onze vacaturebank.

Werkwijze

Benieuwd naar de vacatures die wij in jouw sector hebben? Schrijf je dan nu in op onze website. Voor studenten en net afgestudeerden is onze dienstverlening altijd kosteloos. Bij StageMax vinden we persoonlijke aandacht een belangrijke factor. Na je inschrijving gaan we dan ook samen met jou op zoek naar een stage, afstudeeropdracht of startersbaan die aansluit bij jouw opleiding en voorkeuren. Daarnaast wordt je via onze nieuwsbrieven op de hoogte gehouden van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied en jouw regio.

Als je bent ingeschreven krijg je ook meteen toegang tot al onze vacatures. Heb je een vacature gevonden die bij je opleiding en voorkeuren past? Met één druk op de knop kun je hierop solliciteren. Wij zullen daarna bekijken of je profiel aansluit bij wat de klant zoekt. Als dit het geval is dan kan je uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek bij het bedrijf.