Hey you!

TransIP is een IT-bedrijf actief in de hostingmarkt. Wij richten ons op domeinregistratie, hosting en dataopslag. Ons bedrijf is in 2003 ontstaan vanuit de gedachte dat alles altijd beter kan.

Werken bij TransIP betekent veel verantwoordelijkheid krijgen en nemen bij het realiseren van jouw ideeën. Het geloof dat wij de wereld kunnen veroveren, dat is de basis van ons succes. Zelfstandigheid is essentieel bij TransIP, maar je bent nooit alleen. Onderling halen we het beste uit elkaar en samen tillen we TransIP naar een hoger niveau. We bouwen alles waar we van dromen. Van een eigen datacentrum – dat security, uptime en privacy garandeert – tot aan een realtime bestelproces voor BladeVPS. Innovatie zit in ons DNA. Zelfstandigheid is essentieel bij TransIP, maar je bent nooit alleen. Successen worden vanzelfsprekend uitbundig gevierd met de beruchte TransIP team events. We hebben altijd plaats voor nieuwe avonturiers. Teamleden die vinden dat perfectie de standaard moet zijn. Of je nou werkt aan de nieuwste feature, of stoom afblaast in onze game room. De vrijheid om creativiteit en innovatie tot leven te brengen, dat is de basis van ons succes.

 

Join Team Blue! Neem contact op met onze Recruiters via campus@transip.nl of check onze vacatures op https://goo.gl/ErWHkj