Technisch Trainee Wo | 1 februari 2018

Energietechniek vraagt om knappe koppen. Werk jij mee aan de energienetten van vandaag én morgen?

Wat houdt de functie in?

Heb jij je technische studie (recent) afgerond en boordevol ambitie? Dan zit je goed in het Alliander technisch traineeship. Wij dagen je uit om een vliegende start te geven aan je carrière en in rap tempo door te groeien tot toptechneut. Je werkt aan verschillende projecten die je zelf kan kiezen, waardoor je het bedrijf snel leert kennen. Je draagt bijvoorbeeld bij aan innovatieve projecten voor energiebesparing of je ontwerpt de infrastructuur voor een intelligent energienet. Zo groei je in twee jaar snel door naar een functie als bijvoorbeeld consultant, engineer, project manager of data analist. Je maakt ook een persoonlijk ontwikkeltraject door om te groeien als persoon én in jouw vakgebied. Zie jij het zitten om snel door te groeien naar een technische functie op hoog niveau?

Op dit moment zijn we op zoek naar 10 technisch trainees die per 1 februari 2018 kunnen starten, meld je vandaag nog aan! Het volgende startmoment is 1 oktober 2018.

Wat vragen we van je?

Jouw studie heeft bewezen dat techniek echt bij je past. Je hebt zin om samen met collega’s en externe partijen grote projecten op te pakken. Je kunt als geen ander overzicht bewaren en zorgt ervoor dat processen steeds beter worden. Jouw karaktereigenschappen: ondernemend, resultaatgericht, praktisch en sociaal. Ook heb je:

• een recent afgeronde WO-opleiding in de richting Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde, Natuurkunde, Wiskunde, Lucht & Ruimtevaarttechniek of een andere relevante technische studierichting;
  • maximaal twee jaar fulltime werkervaring;
  • aantoonbare nevenactiviteiten naast je studie.

Wat bieden wij je?

Een uitdagende en zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Naast een contract voor onbepaalde tijd hoort hier ook een goed salaris bij. Bij een modern bedrijf passen ook flexibele arbeidsvoorwaarden. Bij Alliander stel je zelf de voorwaarden samen die passen bij jouw wensen of levensfase. Koop met jouw Persoonlijk Budget Arbeidsvoorwaarden bijvoorbeeld extra verlofuren of laat ze juist uitbetalen. Daar bovenop bieden we je uitdagende trainingen en een uitdagend persoonlijk ontwikkelprogramma aan, verzorgd door het gerenommeerde opleidingsinstituut de Baak of door ons eigen opleidingscentrum.

Waar ga je werken?

Alliander is een groot Nederlands netwerkbedrijf, dat ervoor zorgt dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben. Voor wonen, werken, vervoer en recreatie. We staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. Nu en in de toekomst. Dat is waar wij iedere dag samen aan werken. We bieden onze trainees ruimte voor vernieuwende en slimme ideeën. Ruimte voor jouw energie.

Lees hier meer over Alliander als werkgever en onze bedrijfscultuur

Standplaats: Landelijk
Hoofdkantoor: Arnhem

Voor meer informatie over de functie en de selectieprocedure kun je contact opnemen met Annalyn Brugman, Campus Recruiter, via 06-25064646 en/of annalyn.brugman@alliander.com

Wil je direct solliciteren, upload dan je curriculum vitae en een duidelijke motivatie via de ‘direct solliciteren’-button.

Screeningbeleid
Alliander screent alle sollicitanten. Afhankelijk van de functie bestaat de screening uit de volgende stappen: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma’s, een integriteitsonderzoek en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.