Business- & Technology Consultant

Job description
Als Business- & Technology Consultant ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en implementeren van specifieke logistieke- en supply chain oplossingen bij onze klanten. Je analyseert logistieke bedrijfsprocessen en bent in staat om hierin optimalisaties door te voeren en deze te vertalen naar werkbare operationele én technische oplossingen. Voor de klant ben je een sparringpartner op operationeel- en senior managementniveau. Je hebt de ambitie om de verwachtingen van de klant te overtreffen, voegt waarde toe aan de organisatie, pakt nieuwe kansen en zorgt voor kwaliteit én resultaat. Je beschikt over een gedegen logistieke- en/of supply chain achtergrond (APICS-opleiding) in combinatie met een meer dan gemiddelde affiniteit voor ICT-, Auto-ID en industriële en technische oplossingen.

Het is een pré als je beschikt over de nodige ervaring met Auto ID-technologie en natuurlijk heb je gehoord van RFID maar misschien nog niet de kans gehad daarmee te werken. Je krijgt er voldoening van om werkende oplossingen te bouwen bij onze klanten en om actief bij te dragen aan de realisatie van Industry 4.0 best practices bij multinationale accounts in West-Europa.

Profiel:
▪ Een afgeronde technische-, bedrijfskundige of logistieke opleiding op WO-niveau
▪ Minimaal 2 – 4 jaar relevante werkervaring waar je aantoonbare resultaten hebt behaald voor de rol van Senior. In het geval van Junior is een afgeronde WO-opleiding vereist
▪ Begrijpt de invloed van IT (technologie) op Supply Chain verbeteringsprojecten en bent goed in staat onze klant hierover te adviseren
▪ Kennis van ERP-systemen (SAP, Oracle) WMS en SCM applicaties is een pré;
▪ Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
▪ Een enthousiaste teamspeler gedreven om resultaten te boeken.

Uiteraard bieden wij excellente arbeidsvoorwaarden aan en krijg je, nadat je het bewijs hebt geleverd van je kennis, kunde en bijdrage aan onze organisatie, een vast arbeidscontract aangeboden. Wij investeren actief in de ontwikkeling van onze professionals en bieden je een uitgebreid aanbod van vakinhoudelijke-, technische- en vaardigheidstrainingen aan. We bieden je naast een zeer collegiale werkomgeving ook de mogelijkheid om je contacten binnen en buiten het bedrijf op diverse sociale events te optimaliseren. Wij houden oog voor een gezonde ‘work-life balance’ en bieden je de mogelijkheid je te ontplooien juist daar waar jij sterk in bent.

De procedure
Wij streven naar een korte, intensieve procedure waarbij je gesprekken zult hebben met collega’s uit verschillende disciplines binnen ons bedrijf. Stuur je CV en een korte motivatie onder vermelding van de functienaam naar jobs@mielooandalexander.com. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Mieloo & Alexander
Mieloo & Alexander is als System Integrator gespecialiseerd in Technology Enabled Supply Chain Improvement. Als System Integrator voeren wij turn-key projecten uit voor toonaangevende bedrijven in binnen- en buitenland zoals: PostNL, Randstad, REWE, Nippon Express, TATA Steel en Sekisui. Hiermee bieden wij een uitdagende, inspirerende en veelzijdige werkomgeving aan onze professionals. Doelstelling bij de realisatie van de projecten bij onze klanten is om significante en concrete stappen te maken richting Industry 4.0. Change- en risicomanagement speelt een belangrijke rol in onze projecten evenals gedetailleerde proceskennis en hands-on technische expertise. Mieloo & Alexander heeft de afgelopen 15 jaar een bewezen trackrecord opgebouwd bij diverse (internationale) ondernemingen.