Data-ontwikkelaar capaciteitsmanagement

Jouw baan

Als data-ontwikkelaar binnen het team Datawarehouse ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de SQL-scripts waarmee datasets gemaakt worden. Deze datasets hebben meerdere toepassingen, waarbij jouw focus zal liggen op de datasets voor de capaciteitsmanagement modellen. Deze modellen berekenen bijvoorbeeld hoeveel bedden we nodig hebben de komende maand, hoeveel operatiesessies er per specialisme gepland moeten worden of hoeveel DBCs een ziekenhuis in moeten kopen voor het nieuwe jaar.

Jouw team

Je versterkt een gemotiveerd team van 41 datawarehouse specialisten: ontwikkelaars, een datawarehouse-architect, consultants en je manager. Met een gemiddelde leeftijd van 35 jaar zit dit jonge team vol met vakkundige collega’s, die hun ervaring graag met jou delen.

Jouw werkweek

In tweewekelijkse sprints werk je van nieuwe datavraagstukken naar het ontwikkelen van de daadwerkelijke oplossingen. Tenslotte test je ook of je het gewenste resultaat hebt bereikt. Je werkt nauw samen met collega’s van verschillende teams. Zij leggen je de nieuwste ontwikkelingen voor en samen met je collega’s denk je uit hoe je dit kunt vertalen naar de best passende datastructuur. Hiervoor zal je duidelijk onderscheid moeten maken tussen hoofd- en bijzaken. Ook moet je creatief denken om de best toepasbare oplossing te vinden. In je rol als data ontwikkelaar zal je je met verschillende projecten gaan bezighouden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de internationalisering van ChipSoft naar de buitenlandse zorgmarkten die nét iets anders werken. Kom jij ons daarmee helpen?!

Wat bied jij?

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding, met daarin een kwantitatief component zoals data-science, medische informatiekunde of wiskunde
 • Je hebt goede kennis van SQL of bent bereid om je hierin te verdiepen
 • Je kan goed schakelen tussen verschillende informatievraagstukken
 • Je werkt makkelijk met veel mensen samen
 • Je kan goed hoofd- en bijzaken scheiden
 • Je werkt nauwkeurig
​Wat bieden wij?
Om het werken bij ChipSoft nóg aangenamer te maken, bieden wij:
 • Een aantrekkelijk salaris (mogelijkheid tot een 13de maand, 8,25% vakantiegeld etc.)
 • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 1.000,- én de mogelijkheid om trainingen en workshops te volgen via onze eigen ChipSoft Academy.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. een laptop, premievrij pensioen, reiskostenvergoeding/mobiliteitskaart en 25 vakantiedagen)
 • Uitgebreide interne opleidingsmogelijkheden via onze eigen ChipSoft Academy daarnaast is het ook mogelijk om externe opleidingen te volgen.
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in het uitvoeren van je werkzaamheden
 • Verschillende doorgroei mogelijkheden (o.a. Product Owner of Teamleider)
 • Veel sociale activiteiten denk aan: bedrijfshockey/voetbal team, squashtoernooien, wielrentochten, get together workshops, bedrijfsbarbecues, CS-Bios en natuurlijk de maandelijkse bedrijfsborrel.
 • Gebruik van onze Chip sportschool inclusief personal trainer, met onder andere groepslessen boksen, circuittraining, BBB. (incl. voedingsadvies en trainingsschema’s).
 • Goede werk/privé balans
 • En als laatste maar zeker niet de minste onze eigen Chipcafé zij zorgen voor een gezonde en gevarieerde lunch tegen kostprijs (vega/halal opties beschikbaar) op de vrijdagmiddag kan iedereen van ons Chipcafé genieten want dan is de lunch gratis.
Door de maatregelen die genomen zijn omtrent het coronavirus staat uw gezondheid voorop. ChipSoft gaat gewoon door met het zoeken van nieuwe werknemers die impact willen maken in de zorg! Dat betekent dat u gewoon kan solliciteren én dat er ook nieuwe mensen starten. Ook in deze tijden. Als vanzelfsprekend houden wij de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten.

Sollicitatieprocedure

Je stuurt een knallende motivatiebrief en cv. Als wij een mogelijke match zien, dan belt één van onze recruiters je op om telefonisch kennis te maken en aanvullende vragen te stellen. We bespreken daarna je sollicitatie met de teamleider van jouw afdeling en dan volgt er een uitnodiging voor een eerste gesprek. Soms schuift een van onze directeuren ook even aan. In dit gesprek gaan we in op jouw functie en vuren we al onze vragen op je af. Uiteraard krijg jij ook volop vragenmunitie. Zijn we allebei enthousiast? Dan volgt soms een tweede gesprek, maar meestal ontvang je van ons een overweldigend contractvoorstel. Tot snel!