De Vries & Metman vacature

Baan
in De Vries & Metman in
Eindhoven
donderdag 29 juni 2017

De Vries & Metman, opgericht in 1995, is een vooraanstaand octrooibureau met goed bereikbare kantoren in Amsterdam, Arnhem en Eindhoven. Met ruim dertig medewerkers, waaronder 16 octrooigemachtigden, staan wij dagelijks klaar voor het midden- en kleinbedrijf en multinationals, maar vanzelfsprekend ook voor privé-uitvinders.

VOOR ONZE VESTIGING IN EINDHOVEN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR TWEE OCTROOIGEMACHTIGDEN (MSc/dr) IN OPLEIDING (I.O.),NAMELIJK EEN

OCTROOIGEMACHTIGDE I.O. WERKTUIGBOUWKUNDE

EN EEN

OCTROOIGEMACHTIGDE I.O. ELEKTROTECHNIEK / ICT

DE WERKZAAMHEDEN OMVATTEN:
- adviseren ten aanzien van de beschermingsmogelijkheden van innovaties - opstellen, indienen en verder begeleiden van octrooiaanvragen, zowel in Nederland en Europa als daarbuiten - geven van inbreuk- en geldigheidsadviezen, zowel inzake aan cliënten verleende octrooien als inzake octrooien van derden - samenwerken met advocaten in octrooiprocedures WIJ VRAGEN: - een ingenieur (MSc/dr) werktuigbouwkunde en een ingenieur (MSc/dr) elektrotechniek of informatica of aanverwante technische studie - taalvaardigheid en goede kennis van de moderne talen, in het bijzonder Engels en Duits - juridische affiniteit - het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te functioneren

Gedurende de eerste jaren zal je een deeltijdopleiding tot octrooigemachtigde volgen en intern begeleid worden door ervaren octrooigemachtigden, ook van de vestigingen in Arnhem en Amsterdam. Naast het vakinhoudelijke werk besteed je tijd en aandacht aan het onderhouden en uitbouwen van zakelijke relaties. Enthousiasme en creativiteit zijn onontbeerlijk in dit werk.

Een psychologisch onderzoek kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

WIJ BIEDEN:
De Vries & Metman biedt je een uitdagende gevarieerde baan in een prettige werkomgeving met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor trainingen en persoonlijke ontwikkeling.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arnt Aalbers (WTB) of Ferry van Looijengoed (Elektro / ICT), 020 51 10 930. Je sollicitatie kan je per e-mail sturen naar aa@dvme.nl (WTB) of lg@dvme.nl (Elektro / ICT). Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Agenda

iCal feed

Flitcie