High Tech Traineeship

Stage
in SNS Bank N.V. in
Utrecht
maandag 7 maart 2016

Zonder IT geen bank
De rol van IT in het bankwezen is groot. Sterker nog, de bank is tegenwoordig een écht IT-bedrijf. Een zo groot mogelijke beschikbaarheid (24/7) van diensten is cruciaal. Zo ook de veiligheid van bankieren en het continu kunnen doorvoeren van digitale vernieuwingen. Binnen SNS Bank N.V. heeft IT al jaren het mandaat voor technologiekeuzes en oplossingen en werken we met een state-of-the-art IT-landschap. We zijn op zoek naar IT talenten voor het High Tech traineeship.

Over het High Tech traineeship
In het High Tech traineeship dagen we je uit om onze IT expertise te versterken op het gebied van Run & Change (beheer en ontwikkeling). Je komt in aanraking met (de nieuwste) technologieën, zoals Blockchain Technology, Cognitive Computing, Payment Specialisme en Cyber Security. Je krijgt de vrijheid om je eigen opdrachten te kiezen. Denk hierbij aan opdrachten als softwareontwikkelaar, testanalist, procesanalist, BI-specialist, systeembeheerder, technisch applicatie beheerder.

Over jouw ontwikkeling
Het traineeship is zo opgebouwd dat je snel vertrouwd raakt met de cultuur, structuur en strategie van de organisatie. Je start direct in een functie met veel verantwoordelijkheid, zodat je alle kans krijgt om te groeien. Zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. We bieden diverse trainingen en opleidingen aan, zodat je je kunt ontwikkelen tot de beste in je vakgebied.

Per week besteed je gemiddeld 8 uur aan opleidingen en persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij aan Lean, ITIL (certificering), BiSL (certificering), Agile/SCRUM en diverse interne IT opleidingen. Je krijgt ook de ruimte om per opdracht relevante opleidingen toe te voegen, zoals Java of C++. Daarnaast loopt een 2-jarig persoonlijk ontwikkelprogramma als een rode draad door je traineeship. Je wordt begeleid door een traineecoach en een mentor (leidinggevende) uit het hoger management.

Wat we vragen
• Je beschikt over een net afgeronde WO-opleiding, zoals Software Engineering, Informatica, Technische Informatica, Wis- en Natuurkunde, Werktuigbouwkunde
• Je hebt maximaal 1 jaar werkervaring
• Je bent breed geïnteresseerd en hebt een sterke affiniteit met IT
• Je hebt een hoog ambitieniveau en je wilt een wezenlijke bijdrage leveren aan onze organisatie
• Je wilt graag aan je persoonlijke ontwikkeling werken

Je competenties
We zoeken ondernemende kandidaten die doortastend en doelgericht zijn. Je bent gedreven en kunt goed anticiperen op toekomstige ontwikkelingen. Je hebt een open en directe benadering zonder verborgen agenda’s. Daarnaast ben je leergierig, enthousiast en beschik je over een gezonde dosis lef.

Wat we bieden
Uiteraard krijg je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden; een tweejarig trainee contract voor 40 uur in de week en een 13e maand. Maar er is meer om je op te verheugen: een goede balans tussen werk en vrije tijd (Het Nieuwe Werken), flexibele werktijden, aantrekkelijke kortingen op onze producten & aandacht voor gezondheid. Bovendien is SNS Bank N.V. tijdens de Computable Awards gekozen tot beste IT bedrijf.

Solliciteren?
Reageer op deze vacature door op de „sollicitatie button” te klikken. Stuur je C.V. en motivatie in het Nederlands. Geef in je motivatiebrief aan welke uitdaging jij als trainee graag op wilt pakken. Er zijn geen vaste startdata voor deze richting.

De selectieprocedure ziet er als volgt uit:
1. Motivatiebrief en C.V.
2. Online capaciteiten- en persoonlijkheidstest
3. Selectiegesprek
4. Selectiedag
Na je sollicitatie zullen wij een selectie maken op basis van je C.V. en motivatiebrief. Wij zullen je dan zo snel mogelijk terugkoppeling geven. Bij een positief vervolg ontvang je een uitnodiging voor het maken van een online capaciteitentest en persoonlijkheidstest. Wanneer jouw score hierop voldoet aan de gestelde norm, word je uitgenodigd voor een selectiegesprek bij ons op kantoor. Dan volgt een finale selectiedag waarna je die dag te horen krijgt of je kunt starten als trainee.

Vragen?
Voor vragen over het traineeship en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nancy van de Wiel, via campusrecruitment@sns.nl of via 06-12744063.

Agenda

iCal feed

Flitcie