Scriptant Digital Transformation

Ben jij een enthousiaste masterstudent die onderzoek wil doen naar actuele vraagstukken op het gebied van digitale transformaties of over vernieuwende organisatiemodellen en moderne IT architectuur? Dan maken we graag kennis met je!

KPMG Digital is een jonge, enthousiaste en ambitieuze groep met een sterke affiniteit met het helpen in de transformatie van organisaties in technologische veranderingen. KPMG Digital is onderdeel van de Technology afdeling, die uit +- 500 professionals bestaat en die internationaal gerenommeerde klanten helpen met een diversiteit aan technologievraagstukken. De digitale wereld beïnvloedt binnen bijna alle bedrijven de manier waarop zaken worden gedaan, denk hierbij bijvoorbeeld aan Robotics, Agile, Cloud en e-commerce. KPMG Digital helpt klanten bij het benutten van de kansen die technologie en digitalisering te bieden heeft.

In het Digital Transformation team combineren we verschillende vakgebieden; van business analyse, (IT)organisatie inrichting, Agile werken, tot het begeleiden van transformaties. Je maakt als scriptant écht deel uit van het team en je kunt gebruikmaken van de aanwezige ervaring en expertise van collega’s. Daarnaast krijg je uiteraard de vrijheid om een eigen afstudeeronderwerp aan te dragen dat past binnen onze vakgebieden. Wij denken graag met je mee!

Jouw uitdagingen

  • Ervaren hoe het is om professioneel te werken in de (digital) consultancy.
  • Op welke gebieden kan onderzoek tot nieuwe inzichten leiden?
  • Hoe zorg je ervoor dat de scriptieresultaten ook in de praktijk toegepast kunnen worden?

Dit bieden wij

  • Goede begeleiding door een KPMG collega
  • Een ruime stagevergoeding (750 euro per maand)
  • Toegang tot een professioneel netwerk met diverse kennis en ervaring
  • Sterke focus op professionele en persoonlijke ontwikkeling

Je kan meer informatie hier vinden