Marketing Intelligence Analist

Baan
in MIcompany in
Amsterdam
donderdag 8 december 2016

Als ondernemend expert te werk gaan en hiermee dagelijks verandering teweegbrengen. Dat is waar wij bij MIcompany voor staan. Vanuit het hart van Amsterdam begeven wij ons iedere dag met 60 jonge en ambitieuze collega’s in de arena van data analytics en technologie. En we vragen daarin best wel wat van onze mensen. Het is tenslotte niet niks om op het allerhoogste niveau in de Champions League mee te spelen. Leiderschap, lef hebben, het nemen van initiatief, eigen verantwoordelijkheid, flexibiliteit en kennisdeling zijn begrippen die naadloos op onze persoonlijkheid aansluiten. Natuurlijk sta je er hierbij nooit alleen voor. Samenwerking is wat ons betreft de sleutel tot succes.

Wat maakt ons uniek:

• In de eerste plaats onze positie binnen bedrijven. Onze opdrachten hebben impact op board niveau.
• Minstens zo belangrijk zijn onze mensen. Soms schrikt het af, maar er werken eenvoudig weg hele bijzondere analytische talenten bij MIcompany (de helft van onze werknemers is cum laude afgestudeerd). De groep is jong, heeft een drive om complexe problemen op te lossen en is zeer ondernemend wat betreft activiteiten buiten werk.
• Onze positie in de markt is uniek vanwege ons eigen opleidingsprogramma (MIacademy). Binnen de MIacademy leiden we niet alleen onze eigen talenten op, maar ook nieuwe analisten van o.a. ABN Amro, Aegon, Bol.com, De Goede Doelen Loterij en Booking.com. Het analyseren van klantgegevens, kansen ontdekken en de vaardigheden om je analyses om te zetten in goede adviezen zijn verschillende skills waarin je door de besten uit het vak wordt getraind.
• Tenslotte is MIcompany uniek door het innovatieve karakter van haar opdrachten. We passen nieuwe methoden uit de wetenschap toe in het bedrijfsleven. Zo zijn we in 2016 genomineerd voor de Global Lillian Marketing Prize voor onze modelleringsaanpak op het gebied van customer experience bij de NS. Ook helpen we internet start ups als Knab en Inshared te groeien en introduceren we Data Analytics in nieuwe sectoren zoals de culturele sector en de fietsenbranche (o.a. Gazelle). Daarnaast creëren we nieuwe databronnen voor bedrijven door webscraping en geavanceerde data capturing technieken.

Wat wij jou bieden:

• Een vliegende start als Data Analist. Je werkt op hoogwaardige projecten en voert voor klanten vernieuwende en impactvolle analyses uit.
• De kans om samen te werken met de besten in het vakgebied.
• Een unieke werkomgeving waarin je ontwikkeling centraal staat. Inclusief een
3-jarige opleiding van MIacademy*. Dit programma, dat zo’n 15% van je werktijd beslaat, leidt je op voor de absolute top in je vakgebied.
• Een goed startsalaris inclusief auto, telefoon en laptop.

,h4>Wie ben jij?

• Een afgestudeerd academicus die zichzelf typeert als analytisch, nieuwsgierig en leergierig. Jij hebt een passie voor het oplossen van complexe business vraagstukken en de ambitie en vaardigheden om deze aan de top van de bedrijfswereld te presenteren. Jouw kracht zit in resultaat gedrevenheid, een pragmatisch instelling en overtuigingskracht.
• Jij hebt een academische opleiding afgerond in Econometrie, Wiskunde, Informatica of een andere opleidingsrichting waarbij kwantitatieve analyse centraal staat.
• Een drive om mee te bouwen aan vernieuwende marketing intelligence projecten voor topondernemingen.

Ben je geïnteresseerd?

Ben jij nieuwsgierig geworden? En komen er tientallen vragen en ideeën bij je op naar aanleiding van deze vacature? We vinden het leuk om met jou in contact te komen. Benader ons via talent@micompany.nl. Wij zien graag je mail tegemoet met je motivatie, CV en cijferlijsten!

Kijk voor meer informatie op www.micompany.nl.

* Binnen MIacademy leiden we niet alleen onze eigen talenten op, maar ook alle nieuwe analisten van ABN Amro, Aegon, Achmea, de Goede Doelen Loterijen en Bol.com. In MIacademy leer je haarscherp het analyseren van klantgegevens van bedrijven, kansen ontdekken en de vaardigheden om je analyses om te zetten in goede adviezen. Dit door de beste MItrainers van Nederland. Exclusief is de stagemogelijkheid binnen MIacademy: door ervaring op te doen bij andere bedrijven ontwikkel je je nog sneller als MItalent.

Agenda

iCal feed

Flitcie