Professional traineeship IT

Baan
in Aegon in
Den Haag
maandag 17 oktober 2016

Functie
Heb jij een voorliefde voor technologie en werk je graag in de wereld van IT? Dan kun je met jouw kennis en inzicht direct aan de slag als starter in de functie van business information analist, projectmanager, test coördinator, security analist of functioneel consultant/beheerder. We bekijken samen met jou welke functie het beste bij jou en je ambities past. Bedenk en creëer jij samen met ons de financiële instelling van de toekomst?

Profiel, Wie ben je?
• Je hebt een beta universitaire of hbo studie afgerond in bijvoorbeeld de richting van BI, Informatica, bedrijfskunde, etc.
• Je haalt hoge cijfers en hebt naast je studie al enige ervaring opgedaan met bijvoorbeeld vrijwilligerswerk, een stage in het buitenland of bij een studievereniging.
• Je bent een enthousiaste starter en hebt maximaal 2 jaar werkervaring.
• Je hebt een grote interesse in IT en hebt hier misschien zelfs al ervaring in opgedaan.
• Je bent zelfbewust, analytisch en onderzoekend en je communiceert helder en overtuigend.
• Je bruist van ambitie en je wilt je graag verder ontwikkelen in een ICT-functie én op persoonlijk vlak.
• Je werkt graag mee om van ons bedrijf een toonaangevende, digitale, datagedreven, financiële dienstverlener te maken.

Aanbod
Van jou de beste IT’er maken, dat is waar we voor gaan! We bieden je daarom een uitdagend traineeship in een dynamisch bedrijf aan, waar alle ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Je bent betrokken bij verschillende projecten die direct invloed hebben op onze klanten. En je krijgt alle verantwoordelijkheden die daarbij horen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je uitgedaagd blijft. Je kunt daarom verschillende trainingen volgen die je helpen om je verder te ontwikkelen. Je krijgt bij ons een marktconform salaris en onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.

Standplaats: Den Haag of Leeuwarden

Interesse?
Het traineeship duurt anderhalf jaar en start op 1 september. Heb je interesse? Dan zien we je sollicitatie met motivatie graag tegemoet. Voor vragen kun je terecht bij Tim Blok. Je bereikt hem op telefoonnummer 06 12360106.

Over Aegon
Tegenwoordig doen we bijna alles digitaal. Nieuwe kleren kopen. Even een kaartje naar een jarige sturen. En zelfs voor de boodschappen hoeven we de deur niet meer uit. Ook onze geldzaken regelen we steeds vaker online. De financiële markt is hierdoor ingrijpend veranderd. Om de meest aanbevolen verzekeraar van Nederland te worden én te blijven, zijn we daarom bezig met een enorme innovatieslag.

Om succesvol te blijven wil Aegon een toonaangevende speler zijn op het gebied van Informatietechnologie. Onze producten en diensten moeten daarom aansluiten op de vraag van onze klanten. Technologie speelt hierbij een grote rol. De afdeling Business Information Services (BIS) is de drijvende kracht achter deze innovatieslag. BIS denkt mee aan snelle en creatieve oplossingen die voldoen aan de klantvraag, die tegelijk ook concurreren op het gebied van kosten.

Agenda

iCal feed

Flitcie