Professional traineeship IT

Baan
in Aegon in
Den Haag
maandag 17 oktober 2016

Over Aegon
De financiële markt is ingrijpend veranderd door de digitalisering. Dit zorgt voor disruptie in de financiële sector. Ons aanbod van producten en diensten moeten worden aangepast aan de technologische ontwikkelingen zodat onze producten blijven aansluiten op de vraag van onze klanten. Om dé meest aanbevolen verzekeraar van Nederland te blijven en worden, zijn we bezig met een enorme innovatieslag. En onze ICT afdeling is de drijvende kracht achter deze omslag!

We willen voorlopen op de technologische ontwikkeling. Hiervoor zoeken we ICT’ers die out-of-the-box denken en komen met oplossingen waar andere ondernemingen nog niet aan hebben gedacht. Voorbeelden van ICT gebieden waarop Aegon zich verder wil ontwikkelen zijn machine learning, deep learning, artificial intelligence en block chain. Interessante vragen nu: Hoe faciliteren en verzekeren we car sharing? Hoe ontwikkelen we software die in staat is per klant een specifiek risicoprofiel voor verzekeringen te genereren?

Om succesvol te blijven in een snel veranderende wereld wil Aegon een toonaangevende speler zijn op het gebied van Informatietechnologie. In rap tempo passen we onze bestaande infrastructuur aan om klanten fundamenteel beter te bedienen. Business Information Services (BIS) faciliteert de informatietechnologie die Aegon nodig heeft voor het aantrekken en behouden van klanten. We denken mee over het sneller, creatiever en tegen concurrerende kosten leveren van oplossingen die voldoen aan de klantvraag. Samen met collega’s bedenk en creëer jij de financiële instelling van de toekomst.

Weet jij waar wij over 15 jaar tegen aanlopen? En weet jij hoe we deze knelpunten kunnen verhelpen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie
Als trainee kom je binnen in het Young Professional programma, dat duurt 1,5 jaar. Binnen dit programma krijg je de ruimte om ervaring op te doen met verschillende opdrachten binnen IT. Denk daarbij aan rollen als business informatie analist, projectmanager, test coördinator, security analist en functioneel consultant/beheerder. In overleg met jou bepalen we welke functie het beste past bij jou en je ambities. De opdrachten laten je Aegon goed zien en maken dat je ons bedrijf echt leert kennen. Opdrachten zullen op beide Aegon kantoren beschikbaar zijn, in Den Haag of Leeuwarden en eventueel ook bij onze dochterondernemingen. Een internationale opdracht behoort ook tot de mogelijkheden.

Tijdens het Young Professional programma krijg je vakgerichte opleidingen in de vorm van een Digital Academy, zodat je zo snel mogelijk kennis vergaart van je vakgebied waardoor je jezelf kan ontwikkelen als professional. In deze Digital Academy zitten een aantal vaste onderdelen, maar ook keuzemodules over IT-onderwerpen in de volle breedte. Daarnaast bieden wij een persoonlijk ontwikkeltraject gericht op de ontwikkeling van je soft skills. Je bent als trainee al direct betrokken bij uitdagende projecten die direct invloed hebben op onze klanten en je bent een ambassadeur van de verandering die we als Aegon doormaken naar een data gedreven digitaal klantbedrijf. Je standplaats is Den Haag of Leeuwarden. De start van het programma is flexibel.

Aegon biedt je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarbij word je ondersteund door je ervaren collega’s. Ook na afloop van het programma blijven we investeren in jou, je ontwikkeling en je verdere groei binnen Aegon.

Profiel
Voor wie is het programma bestemd?
• Je bent een ambitieuze starter met bij voorkeur een bèta achtergrond. Je hebt in ieder geval een sterke interesse in IT.
• Je hebt maximaal 2 jaar werkervaring
• Je wilt je ontwikkelen in een ICT functie en op persoonlijk vlak
• Je haalt hoge cijfers, hebt al enige werkervaring en bij voorkeur ervaring in nevenfuncties en -activiteiten of hebt bijvoorbeeld stage gelopen in het buitenland.
• Je bruist van ambitie en wil meewerken aan de transformatie van ons bedrijf naar een toonaangevende, digitale datagedreven financiële dienstverlener.
• Je bent zelfbewust, analytisch en onderzoekend en weet overtuigend te communiceren naar je collega’s.

Aanbod
Wij willen van jou de beste IT’er maken! Wij bieden een uitdagende starterfunctie in een dynamische werkomgeving, gericht op ontwikkeling en groei. Wij investeren zowel in vakinhoudelijke trainingen en opleidingen als in jouw persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij aan een drijfverenanalyse, training persoonlijke effectiviteit en coaching. Collegialiteit en samenwerken zijn vanzelfsprekend bij Aegon. Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.

Interesse?
Heb je interesse in jouw mogelijkheden bij Aegon, dan zien we je sollicitatie met motivatie graag via onze website tegemoet. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tim Blok, Recruiter, tel 06-123 60 106.

Agenda

iCal feed

Flitcie