Exacte aanpakker

Werken bij Transtrend betekent dat je onderdeel bent van een eigenzinnig, op elkaar ingespeeld team van 65 investment professionals die met focus, lange termijngerichtheid en oog voor kwaliteit streven naar het beste resultaat voor Transtrends klanten. Binnen Transtrend werk je in informele setting, krijg je de mogelijkheid om te werken met hoogstaande technologie, kom je in aanraking met complexe materie en vernieuwende inzichten, en bedien je ‘s werelds meest vooraanstaande beleggers. Bij Transtrend draait het om ‘know why’ en ‘learning by doing’, het in twijfel trekken van algemeen aanvaarde waarheden en het bedenken van originele oplossingen voor problemen.

Wij zoeken een operationele duizendpoot die medeverantwoordelijk wordt voor het uitdenken, uitprogrammeren en ontwikkelen van processen met betrekking tot de vastlegging, reconciliatie en rapportage van beleggingen, treasury management en tegenpartijrisico, ter ondersteuning van onze handelsstrategieën. Je vervult een uitdagende functie met een brede strekking en grote diepgang, waarin je met vele zaken tegelijk bezig bent. Eén van de uitdagingen is het uitpluizen van de oude code en, indien nodig, het volledig herschrijven ervan.

Wij bieden ruimte voor initiatief en internationale contacten, waarbij je mede met je directe collega’s aanspreekpunt bent voor brokers, banken, klanten, administrators en andere collega’s.

Wat is je profiel?

Je bent

  • Afgestudeerd in een exacte studie, actuariële wetenschappen of econometrie, waarbij je voldoende bèta-achtergrond hebt;
  • Nieuwsgierig naar de kern van complexe problemen en geïnteresseerd in het pragmatisch uitprogrammeren hiervan;
  • Iemand die secuur te werk gaat en graag de zaken netjes op orde heeft;
  • Niet bang om buiten de gebaande paden te treden;
  • In sport en spel een creatieve, maar veilig spelende, strateeg.

Programmeerervaring is een must. Ervaring in de financiële wereld vragen wij uitdrukkelijk niet. Wij hebben voorkeur voor een frisse, open geest. Een aantal jaren werkervaring is een pre, maar zeker geen vereiste.

Wil je meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over Transtrend of deze vacature kun je contact opnemen met Naziema Joeman op 010 453 6574.

Herken jij jezelf in deze vacature en zie je jezelf werken bij Transtrend? Dan zien we dit graag terug in jouw sollicitatiebrief met cv. Je kunt deze in PDF-formaat naar ons toesturen via vacature-ops@transtrend.com