Talen

ASML

Studies: 
Technische Informatica
Technische Wiskunde
Offerings: 
Baan
Afstudeeropdracht
Bachelorproject
Address: 

De Run 6501 5504 DR Veldhoven

Telephone: 
+31 40 268 3000

Voor ingenieurs die vooruit denken

ASML, een succesvolle Nederlandse hightech onderneming, produceert complexe lithografiemachines die chipproducenten inzetten bij de productie van IC’s. De afgelopen jaren zijn de chips steeds sneller, kleiner, slimmer, energiezuiniger en beter betaalbaar geworden en het onderzoek van ASML heeft hieraan een belangrijke bijdrage geleverd.

De stuwende kracht achter de technologische doorbraken van ASML zijn ingenieurs die vooruit denken. De medewerkers van ASML behoren tot de creatiefste denkers in de natuurkunde, wiskunde, scheikunde, mechatronica, optica, werktuigkunde, software en informatica. En omdat ASML jaarlijks ruim 1 miljard Euro in R&D investeert, hebben onze mensen de vrijheid en de middelen om de technologische grenzen te verleggen. Zij werken dagelijks samen in hechte multidisciplinaire teams waarin men naar elkaar luistert, van elkaar leert en onderling ideeën uitwisselt.

Steile curve

ASML is een relatief jong bedrijf, dat zich ongekend snel heeft ontwikkeld tot één van werelds grootste aanbieders van lithografie systemen. In een tijdsbestek van ruim 30 jaar zijn we van niets uitgegroeid tot een multinational met 70 vestigingen in 16 landen en met een jaaromzet van 6,3 miljard euro in 2015. Dagelijks proberen duizenden ingenieurs en wetenschappers de grenzen van de (nano)technologie te verleggen, zodat wij onze leiderspositie kunnen behouden en uitbouwen. Hiervoor zijn mensen nodig die ook voortdurend hun eigen grenzen verkennen en verleggen: mensen die bewust voor de steilste leercurve kiezen.

Technologische race

De concurrerende markten waarin onze klanten opereren, zorgen bij ASML voor ambitieuze deadlines met betrekking tot de marktintroductie. Het is juist deze technologische race tegen de klok waardoor het zo fascinerend is om hier te werken. In ons bedrijf wordt uiterst geavanceerde fijnmechanica, dynamica, optica, elektronica en informatietechnologie ingezet voor het ontwikkelen van systemen die in de kortst mogelijke tijd betrouwbaarder, sneller en nauwkeuriger zijn dan hun voorgangers.

Alleen door onze unieke ontwikkelingsmethode, waarin een groot aantal ontwikkelingsprocessen parallel loopt, zijn wij in staat om te blijven voldoen aan de hoge eisen die zowel de markt als wijzelf stellen.

De ideale omgeving voor groei

Deze rijke variatie in technologie, het ruime R&D budget en het gezamenlijke streven naar de ontwikkeling en perfectie van baanbrekende nieuwe technologieën vormen een ideale voedingsbodem voor professionele ontwikkeling en persoonlijke groei. Bovendien moedigt ASML haar medewerkers aan zich wetenschappelijk te blijven ontwikkelen en investeert ASML intensief in erkende professionele studies en/of onderzoeksinitiatieven in samenwerking met toonaangevende technische universiteiten uit de regio.

Heb jij een tomeloze passie voor technologie en wil je deel uitmaken van een team dat elke dag nieuwe ideeën uitprobeert en constant op zoek is naar betere, nauwkeurigere en snellere werkmethoden, ga dan naar www.asml.com/careers en stuur ons je sollicitatie toe.

Agenda

iCal feed

Flitcie