CGI

Studies: 
Technische Informatica
Technische Wiskunde
Offerings: 
Baan
Bijbaan
Stage
Afstudeeropdracht
Address: 

George Hintzenweg 89 3068 AX Rotterdam

Telephone: 
+31 (0)88 564 0000

CGI – Looking for the NEXT generation

CGI, opgericht in 1976, is een van de grootste IT dienstverleners ter wereld. 65.000 professionals in 40 landen, waarvan ongeveer 3.000 in Nederland, leveren hoogwaardige business consultancy, systeemintegratie en managed services.

CGI is als eerste bedrijf voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot ICT-dienstverlener van het jaar in de Computable Awards. Ook won Ron de Mos, Senior Vice President en General Manager van CGI Nederland, de titel CEO van het jaar. Daarnaast werd het bedrijf al twee jaar achter elkaar gecertificeerd als Top Employer Europe. Dit houdt in dat CGI uitstekende arbeidsomstandigheden biedt, talent koestert en ontwikkelt op alle niveaus van de organisatie.

Als wereldspeler in de zakelijke en IT-dienstverlening biedt CGI de meest uitdagende en diverse carrièremogelijkheden. Dankzij onze omvang kun je bij CGI alle kanten op: Microsoft, Java, Testing, Embedded Software, Business Intelligence, Oracle, Manufacturing IT, ISA, IT Management, Emerging Technologies, Business Consulting, Process Analyse en Design, GEO-ICT en Projectmanagement.

Wij willen de NEXT generation IT’ers aan ons binden, hun talenten ontwikkelen en ze een platform geven. Om richting en inhoud te geven aan je carrière heeft CGI dan ook een eigen Academy opgericht. Als afstudeerder krijg je direct werk met inhoud, onder begeleiding van een CGI-professional. Daarnaast is er een Graduate-traject waarin we je de tools en gelegenheid geven om de meest uiteenlopende vraagstukken op te lossen.

CGI maakt veel werk van onze NEXT Generation. Kom je in dienst van CGI en ben je niet ouder dan 36 jaar, dan word je automatisch lid van CGI Next. Hier vind je young professionals die alle onderdelen van de organisatie vertegenwoordigen, een unieke community binnen het CGI community ecosysteem. Fun en serious business staan centraal. CGI Next is er voor jou. Zo kun je jouw netwerk uitbreiden, jezelf ontwikkelen en – ook niet geheel onbelangrijk – jouw zichtbaarheid binnen de organisatie vergroten.

Take that NEXT step! CGI.

Agenda

iCal feed

Flitcie