Talen

Koen Software

Studies: 
Technische Informatica
Technische Wiskunde
Offerings: 
Bijbaan
Stage
Afstudeeropdracht
Address: 

Rietbaan 12, 2908 LP Capelle aan den Ijssel

Telephone: 
085 273 6131

Wie zijn we?
Koen Software is een jong bedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen van maatwerk software. Vanuit ons kantoor in Capelle aan den IJssel (aka: Capelley Valley) werken we in kleine zelfsturende teams aan nieuwe projecten en de (door)ontwikkeling van ons applicatielandschap. Koen is een platte, informele organisatie met een hecht team van gezellige topontwikkelaars. We werken hard en nemen elke vrijdag de week door aan onze bar. Persoonlijke ontwikkeling en ambitie staat hoog in het vaandel: elke medewerker heeft beschikking tot een persoonlijk opleidingsbudget en minimaal een keer per maand bezoeken we een congres, hackathon of vergelijkbaar leerzaam event.

Wat doen we?
Voor ons zusterbedrijf SmartInstall zijn we in 2011 begonnen met het ontwikkelen van software om de landelijke uitrol van slimme energiemeters te faciliteren. Die kennis en ervaring zetten we sinds juli 2016 in om ook bij andere partijen complexe bedrijfsprocessen te ondersteunen of te automatiseren met behulp van maatwerk software oplossingen. Onze klanten bestaan op dit moment al uit ziekenhuizen, rederijen, en netbeheerders. Daarnaast hebben we ambitieuze groeiplannen, dus die lijst gaan we de komende jaren flink uitbreiden!

Wie zoeken we?
We zijn continu op zoek naar nieuw talent. Of jij nu op zoekt bent naar een bijbaan, stage, of afstudeeropdracht is ons om het even. Als jij waarde kan toevoegen aan onze organisatie ben je van harte welkom; de exacte invulling van je werkzaamheden geven we samen wel vorm. Interesse gekregen? Stuur een mailtje naar ikwilwerken@koensoftware.nl of bel ons op 085 273 6131 om een afspraak voor een kennismakingsgesprek in te plannen!

Vacatures

Agenda

iCal feed

Flitcie