Talen

KPN Consulting

Studies: 
Technische Informatica
Technische Wiskunde
Offerings: 
Baan
Address: 

Röntgenlaan 75 2719 DX Zoetermeer

Telephone: 
+31 (0)6 12366932

KPN ‘Het beste ICT bedrijf van Nederland’

KPN speelt als marktleider in geïntegreerde IT- en telecommunicatiediensten een grote rol in de Nederlandse maatschappij. Dankzij onze dienstverlening kun jij je dagelijkse boodschappen pinnen, varen schepen veilig de haven van Rotterdam binnen, rijden de treinen van de NS en kan iedereen in geval van nood 112 bellen. Wij verbinden de samenleving met ICT-dienstverlening die innovatief en veilig is.

Onze professionals nemen organisaties mee in de nieuwste ICT-ontwikkelingen. Door hun sectoren te begrijpen, door hun specifieke behoeften te kennen en door hun taal te spreken. Wij adviseren onze klanten én ontwikkelen ICT-diensten die voor hen relevant zijn. Daarna implementeren en onderhouden we het ICT-netwerk, zodat opdrachtgevers hun tijd en energie zorgeloos kunnen steken in die zaken waarin zij goed zijn, om op hun beurt hun eigen klanten optimaal te bedienen. Wij zorgen dat iedereen zijn werk professioneel, efficiënt en met gemak kan doen via onze geavanceerde datacenters en op volledig geïntegreerde werkplekken. Het is niet voor niets dat KPN in 2013 door lezers van Management Team verkozen is tot beste IT-bedrijf van Nederland.

Om op hoog niveau te kunnen presteren investeert KPN volop in haar professionals. Bij het ICT bedrijf van KPN hebben we vier verschillende traineeships en twee young professionaltrajecten bij het onderdeel KPN Consulting. Wij geven onze medewerkers de ruimte om zich te ontwikkelen en bieden uitgebreide mogelijkheden om plaats- en tijdonafhankelijk te werken, omdat wij een optimale work/life balance belangrijk vinden. Bovendien is ons adviesbedrijf, KPN Consulting, voor het tweede jaar Great Place to Work geworden.
KPN doet ’t gewoon. Doe je mee?

Kijk voor onze young professional vacatures (KPN Consulting) of traineeships op www.kpn.com/itsolutions of www.kpnconsulting.nl

Vacatures

 • Young Professional Datamanagement

  Als Young Professional Datamanagement leiden we je op tot kennisdrager op het gebied van datamanagement. Je bijt je vast in grote datasets en buigt data om tot informatie. Werkzaamheden waar je aan kunt denken zijn bijvoorbeeld het koppelen van verschillende datasystemen waarbij je waarde weet toe te voegen aan organisaties. Je gaat praktijkervaring op doen door datamanagement strategisch toe passen op het gebied van Operational Excellence, Productleadership, Customer Intimicy of Risk & Fraud. Je begeleidt samen met collega´s de klant in één of meerdere van de fases van onze Customer Journey Datamanagement. Bijvoorbeeld in de strategie fase waar je voor de klant het data landschap in kaart brengt en daar ook de stakeholders bij betrekt. Of in de Ontwerpfase waarin je je technische vaardigheden toepast om de klant te laten zien hoe het datalandschap er uit komt te zien.

  type
  Baan
  geplaatst op 8 september 2016
  meer info »

Agenda

iCal feed

Flitcie