Nationale Studenten Enquête 2016

De jaarlijkse Nationale Studenten Enquête is een van de belangrijkste onderwijs enquêtes van het jaar. De enquêtes bevat vragen over onder andere de kwaliteit van je opleiding en de kwaliteit van de TU Delft in het algemeen. De resultaten worden gebruikt om de studies binnen de TU Delft te vergelijken, maar ook om de TU Delft met andere universiteiten te vergelijken. Hierdoor wordt het duidelijk op welke punten er extra gefocust moet worden. Naar aanleiding van vorig jaar heeft de TU Delft bijvoorbeeld actie ondernomen op het gebied van onder andere het verbeteren van studieplekken en het uitbreiden van de openingstijden van de TU Library.

Door mee te doen met de NSE maak je kans op een half jaar collegegeld of een Bol.com cadeaubon. Je kunt meedoen voor 6 maart via nse.nl.