Onderwijsupdates

 • Gratis boeken

  Vanwege de verhuizing zullen de docenten veel boeken die ze niet meer gebruiken, neerzetten in de kast op de 2de verdieping. Deze boeken zijn gratis mee te nemen voor geïnteresseerden!

  geplaatst op 21 juni 2017 door irisk
  lees meer »
 • Winnaars docent van het jaar verkiezing

  Maandag 11 juni was de jaarlijkse Docent van het jaar uitreiking! Voor diegene die het gemist hebben, hieronder staan de winnaars!

  Technische Wiskunde:

  geplaatst op 21 juni 2017 door irisk
  lees meer »
 • Registratie Master Kick-Off is geopend!

  Start jij je master op EWI in september 2017? Meld je dan nu aan voor de Master Kick-Off! Deelname aan deze MKO is verplicht als master student. De MKO vindt plaats 4-6 september 2017. De inschrijving sluit op 15 juli.

  geplaatst op 14 juni 2017 door irisk
  lees meer »
 • Extra studieplekken EWI in tentamenweken

  In week 4.10 en 4.11 zullen er extra studieplekken beschikbaar zijn in EWI.

  Week 4.10 (26 juni-2 juli):

  geplaatst op 7 juni 2017 door irisk
  lees meer »
 • Master Science Communication & Education

  Veel masterstudenten weten niet dat het mogelijk hun master te combineren met een Science Communication of Science Education (SEC)track.

  geplaatst op 31 mei 2017 door irisk
  lees meer »
 • Focus group master Applied Mathematics

  Op 21 juni om 12:45-13:45 zal de focus group voor de master Applied Mathematics plaatsvinden in de Snijderszaal. In deze focus group zullen studenten samen met de mastercoördinator Martin van Gijzen bespreken hoe het tweede semester is verlopen en wat er beter kan.

  geplaatst op 29 mei 2017 door irisk
  lees meer »
 • Enquête werkcollege TW

  De afgelopen tijd is de Opleidingscommissie Wiskunde (OCW) druk bezig met het bekijken van de werkcolleges voor de opleiding Technische Wiskunde. Ben jij een wiskunde student? Vul dan deze enquête op wisv.ch/werkcollege in en help ons met jouw feedback!

  geplaatst op 8 mei 2017 door irisk
  lees meer »
 • FSR interesse borrel

  A.s maandag 27 maart zal de interesse borrel voor de Facultaire Studenten Raad (FSR) plaats vinden. De FSR is een raad die bestaat uit studentleden van de studies Electrical Engineering, Technische Informatica en Technische Wiskunde.

  geplaatst op 24 maart 2017 door irisk
  lees meer »
 • Boek Randomized Algorithms weer beschikbaar

  Het boek „Randomized Algorithms” was bijbesteld en is vandaag binnengekomen. Het boek is beschikbaar bij de boekenbalie van CH.

  geplaatst op 8 maart 2017 door irisk
  lees meer »
 • Levering boek Software Architecture (IN4315) vertraagd

  Het boek ‘Software Systems Architecture: Working with stakeholders using vieuwpoints and perspectives’ (ISBN: 9780321718334) zal over ongeveer twee weken binnen komen. Er is een storing bij de drukker van het boek, waardoor de levering vertraagd is.

  geplaatst op 2 maart 2017 door irisk
  lees meer »

Pagina's

Agenda

iCal feed

Flitcie