Onderwijsupdates

 • FSR interesse borrel

  A.s maandag 27 maart zal de interesse borrel voor de Facultaire Studenten Raad (FSR) plaats vinden. De FSR is een raad die bestaat uit studentleden van de studies Electrical Engineering, Technische Informatica en Technische Wiskunde.

  geplaatst op 24 maart 2017 door irisk
  lees meer »
 • Boek Randomized Algorithms weer beschikbaar

  Het boek „Randomized Algorithms” was bijbesteld en is vandaag binnengekomen. Het boek is beschikbaar bij de boekenbalie van CH.

  geplaatst op 8 maart 2017 door irisk
  lees meer »
 • Levering boek Software Architecture (IN4315) vertraagd

  Het boek ‘Software Systems Architecture: Working with stakeholders using vieuwpoints and perspectives’ (ISBN: 9780321718334) zal over ongeveer twee weken binnen komen. Er is een storing bij de drukker van het boek, waardoor de levering vertraagd is.

  geplaatst op 2 maart 2017 door irisk
  lees meer »
 • Verkeerd boek voor IT & Values

  De eerste week van Q3 is het verkeerde boek verkocht voor het derdejaars bachelorvak „IT & Values” (WM0328TI) van Technische Informatica.

  geplaatst op 21 februari 2017 door irisk
  lees meer »
 • Meer studieplekken op EWI

  Wil je studeren voor de examens aankomende week, maar is er nergens plek om te studeren? Dan heb je geluk! Vanwege de tentamens volgende week, zal EWI de collegezalen H, J en K openen waar je de gehele dag kan studeren.

  geplaatst op 24 januari 2017 door thomaso
  lees meer »
 • Boekenverkoop Q2

  De boeken voor het tweede kwartaal zijn weer bijna verkrijgbaar! De boekenverkoop zal starten a.s woensdag (9 november). Zoals gewoonlijk kun je de boeken met korting kopen bij de boekenbalie van CH.

  geplaatst op 7 november 2016 door irisk
  lees meer »
 • Boeken Wiskundige Structuren zijn binnen

  De boeken van Wiskundige Structuren ” Analysis with an Introduction to Proof” zijn inmiddels binnen. De boeken waren wat vertraagd vanwege een productiefout bij de boekenleverancier Pearson, maar zijn nu weer verkrijgbaar bij de boekenbalie van de vereniging.

  geplaatst op 5 oktober 2016 door irisk
  lees meer »
 • Aanmelden Master Kick-Off

  Begin je komend studiejaar met een master op EWI?

  geplaatst op 30 juni 2016 door tomha
  lees meer »
 • Verkiezing leden facultaire studenten raad (FSR) EWI

  De Verkiezingscommissie maakt hierbij de kandidaten bekend voor de verkiezingen op 18 en 19 mei 2016 van de leden van de FSR EWI. Tegen de geldigheid van de kandidatenlijst kan tot woensdag 20 april 2016 17:00 uur bezwaar worden ingediend.

  geplaatst op 13 april 2016 door elinek
  lees meer »
 • Presentaties verdiepingssymposium

  Op 8 februari is er een verdiepingssymposium georganiseerd. Gedurende deze dag hebben alle afdelingen van EWI verteld wat zij doen. Daarnaast zijn er voorlichtingen voor het Bacheloreindproject en de Masteropleiding georganiseerd.

  geplaatst op 9 maart 2016 door elinek
  lees meer »

Pagina's

Agenda

iCal feed

Promoted

Flitcie