Verdiepingssymposium

Date: 
dinsdag 14 februari 2017,
12:45 t/m 16:15
Costs: 
€ 2,00
Location: 
EWI

De VerdiepCie organiseert op 13, 14 en 17 februari het Verdiepingssymposium, een dag waarin sprekers van alle Wiskunde- en Informaticasecties iets vertellen over hun sectie. Zo krijg je een goed beeld van wat er zoal gebeurt op EWI en wat er speelt op het gebied van onderwijs en onderzoek en kun je je goed voorbereiden op je Bachelor Eindproject.

Op maandag 13 februari 12:30-17:30 zal informatie gegeven worden over het Bachelor Eind Project, waarbij alle afdelingen van EWI langskomen en vertellen wat hun afdeling inhoudt en wat voor soort Bachelor Eind Projecten er kunnen worden gedaan. Verder is er lunch aanwezig.

Op dinsdag 14 februari 13:45-16:15 wordt er informatie gegeven over de verschillende richtingen die gekozen kunnen worden binnen de master Applied Mathematics. Op vrijdag 17 februari 13:45-17:15 wordt er informatie gegeven over de masters Computer Science en Computer Engineering.

Kaarten zijn te koop bij het Bestuur voor 2 euro p.s. Met dit kaartje krijg je toegang op maandag en dinsdag of vrijdag, en een lekkere lunch op maandag.

Verder wordt er op dinsdag en vrijdag in de pauze een alumni lunch georganiseerd in samenwerking met EWI. Meer informatie en gratis registratie (+lunch) op ewi.tudelft.nl/masterlunch.

Agenda

iCal feed

Flitcie