T² = (U+C•n) • (P+V)  – dė formule voor blije collega’s

Als je ons vraagt hoe het is om te werken Technolution, hebben we daar een heel logisch antwoord op: T² = (U+C•n) • (P+V). Want bij Technolution houden we van formules, algoritmes en schema’s. Deze formule staat garant voor blije collega’s: Typisch Technolution = Unieke Collega’s die samen werken aan Projecten die een Vernieuwende blik verlangen.

Als EWI-master krijg je bij Technolution een warm onthaal. Je collega’s zijn allemaal technische masters en bachelors en zetten hun tanden graag in een complex vraagstuk. Als jij op zoek bent naar een baan, stage- of afstudeerplaats, maken we graag met je kennis!
https://www.technolution.com/nl/carriere/contact/?utm_source=ch&utm_medium=partner&utm_campaign=werkenbij


Jouw start bij ons

Bij Technolution start je als Software Engineer. Binnen jouw team ontwerp, realiseer en test je jouw eigen deelsysteem. Het is zeker niet alleen maar code schrijven. Samen met je team bepaal je welke tools het best passen bij een opdracht. Daarbij kijk je naar de toekomst en overzie je de consequenties van de gemaakte keuzes. Je neemt je verantwoordelijkheden in je project en bent altijd gefocust op het behalen van een goed eindresultaat.

Als software engineer sta je aan het begin van je carrière. Wil je doorgroeien richting systeem architect, ligt jouw interesse meer bij projectmanagement of wil je die keuze later maken?  Jij bepaalt jouw richting, wij waarderen alle functies als even waardevol. Als het zover is begeleiden we je hier uiteraard bij.

 

Maatschappelijk relevante projecten die jouw vernieuwende blik verlangen

Bij Technolution zet je jouw kennis dagelijks in voor maatschappelijk relevante projecten. Je kennis en creativiteit wordt steeds weer op een andere manier aangesproken. De ene keer ligt de complexiteit in de integratie met andere systemen, de andere keer in processnelheden die tegen de randen van de natuurwetten aanzitten. En elke keer voor een andere klant; van Rijkswaterstaat, het RIVM en Eneco tot aan NFI en ASML.

Typisch onze projecten:

 

Fascinatie voor techniek & een 8,5 voor de sfeer

Elke collega is uniek, de een draagt elke dag een Linux-shirt de ander liever juist een pak. Maar op één punt zijn we allemaal hetzelfde; onze fascinatie voor techniek. We verstaan elkaars taal, leren van en met elkaar en werken samen aan slimme oplossingen. Onze kennis delen we graag in projecten, tijdens de lunch, in een van onze lunchlezingen of via Technet – ons intranet.

In het medewerkerstevredenheidsonderzoek van 2020 waardeerden collega’s de sfeer bij Technolution met een 8,5 gemiddeld – dat is ruim boven de ICT benchmark. De gezamenlijke fascinatie voor techniek draagt daar aan bij. Maar zeker ook de betrokken, slimme collega’s die graag samenwerken en je vragen beantwoorden, en de positieve werksfeer waarbinnen je kunt zeggen wat je wilt.

 

Over Technolution

Technolution ontwikkelt hoogwaardige, innovatieve technologie en systemen voor start-ups, scale-ups, multinationals, overheden en andere instellingen, zowel met software als met elektronica. Wij zijn actief in de sectoren energie, mobiliteit, industrie, hightech en high-assurance. We horen bij de top 30 R&D-bedrijven in Nederland, hebben 240 collega’s in Gouda, Deventer, Arnhem, Denemarken, Zweden, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

 

Contact met Christina

Wl je meer informatie over werken, afstuderen of stage lopen bij Technolution? Onze recruiter Christina beantwoordt met plezier al je vragen via jobs@technolution.nl of 0182 594000