Ruim baan voor jouw kennis en vaardigheden

Als EWI-master krijg je bij Technolution een warm onthaal. Je collega’s zijn allemaal technische masters en bachelors en zetten hun tanden graag in een complex vraagstuk. Als jij op zoek bent naar een baan, stage- of afstudeerplaats, maken we graag met je kennis!

De wereld beter maken

Met technologie de wereld beter maken, dat is onze missie. Die missie maken we waar met slimme oplossingen op basis van software en elektronica. Onze klantenkring is breed en gevarieerd; van een overheidsorganisatie als Rijkswaterstaat tot een internationale elektronicagigant als Thales.Dat geldt ook voor de projecten die we doen en de producten die we ontwikkelen. Van grootschalige verkeersmanagementsystemen voor steden en provincies tot hightech componenten voor elektronenmicroscopie op nanoschaal. We hebben kantoren in Gouda, Deventer en Arnhem en internationale vestigingen in Denemarken, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

Koffie met een wolkje hightech

Bij Technolution kijken we niet raar op als het gesprek bij de koffieautomaat gaat over de voordelen van de programmeertaal Rust voor geheugenmanagement, of over machine learning-algoritmes voor verkeerscamera’s. Technologie zit in onze genen en dat merk je overal aan. Maar wees gerust: we doen regelmatig andere dingen. Zoals een escape room met collega’s, of een barbecue op ons zonnige dakterras.

Werken bij Technolution. Dat wil je!

Technische masters voelen zich thuis bij Technolution – sommigen werken hier al tientallen jaren! We werken er hard aan om dat zo te houden, met aangename arbeidsvoorwaardenen interessante projecten. Wil je meer weten? Kijk op technolution.nl/carriere/ of bel met 0182 59 4000 en vraag naar Christina Keehnen.