This profile is only applicable for Dutch-speaking students.

Wiskunde – de lijn door alles wat wij doen

 

Bekijk: Lines & Circles

 

Met circa $5 miljard belegd in termijnmarkten behoort Transtrend tot de wereldtop van vermogensbeheerders in de categorie “managed futures” (ook wel CTA’s genoemd). Transtrend is werkzaam voor toonaangevende institutionele beleggers en vermogende particulieren in Europa, Azië en Noord Amerika.

Onze beleggingsstrategie is gestoeld op de voortdurende analyse van prijsbewegingen: het herkennen van de (veranderende) achterliggende structuren, de creativiteit deze te vertalen in passende kwantitatieve handelsstrategieën, en de vaardigheid het rekenwerk daarbij over te laten aan de computer.

Wij beleggen op een verantwoorde wijze. Bij ons betekent verantwoord beleggen actief beleggen, bewust van onze rol in de markt, van de impact die ons handelen kan hebben op markten, en van de fundamentele rol van markten in onze maatschappij.

 

Werken bij Transtrend

Bij Transtrend richten wij ons op de lange termijn. In een wereld die nooit stilstaat, is het onze ambitie in de voorhoede te lopen. Alleen op die manier kunnen wij effectieve handelsprogramma’s blijven aanbieden. Wij hebben getalenteerde mensen in dienst die onze passie voor beleggen en innovatie delen en samen streven we ernaar toegevoegde waarde te leveren aan onze investeerders. Onze aanpak kenmerkt zich door samenwerking, oorspronkelijkheid en creativiteit. De meeste mensen bij Transtrend hebben geen financiële achtergrond – een andere en soms wat onorthodoxe aanpak gepaard met een flinke dosis vindingrijkheid zijn nodig om onze continu evoluerende markten succesvol te blijven navigeren.

Werken bij Transtrend betekent dat je onderdeel bent van een op elkaar ingespeeld team van 69 professionals dat met focus, lange termijngerichtheid en oog voor kwaliteit streeft naar het beste resultaat voor zijn klanten. Bij ons krijg je de mogelijkheid om te werken met hoogstaande technologie, kom je in aanraking met complexe materie en vernieuwende inzichten, en bedien je ‘s werelds meest vooraanstaande beleggers. Wij geloven in ‘learning by doing’, het in twijfel trekken van algemeen aanvaarde waarheden en het bedenken van originele oplossingen voor problemen. Onze gezamenlijke inspanningen bepalen onze cultuur en wie wij zijn.

 

Mogelijkheden voor studenten, afgestudeerden en professionals

Wij zijn altijd op zoek naar vindingrijke mensen om ons team te versterken. Ben jij zo’n creatieve geest, een vrije denker, bereid buiten gebaande paden te treden en bepakt met voldoende kwantitatieve kennis? Dan komen wij graag met jou in contact. Stuur een e-mail met je CV en motivatiebrief in PDF-formaat naar vacatures@transtrend.com of bel ons op 010 – 453 65 00.

Tevens steunen wij diverse educatieve initiatieven. Eén daarvan is dat wij regelmatig studenten de mogelijkheid bieden onze business te leren kennen en/of hun afstudeerscriptie te schrijven door middel van een stage binnen ons Research & Development team. Voorwaarde is wel dat deze stage past binnen het vakgebied waarop wordt afgestudeerd. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op. Stuur dan een e-mail met je CV en motivatiebrief in PDF-formaat naar stage@transtrend.com of bel ons op 010 – 453 65 00.