Boekenverkoop

Laatst bijgewerkt: 16 augustus 2017

De boeken van kwartaal 1 zijn vanaf maandag 21 augustus (start OWee) te koop. De boekenbalie is elke werkdag van 9:00 tot 17:00 uur geopend. Het boekenoverzicht en de bijbehorende prijzen zijn onderaan in de bijlage te vinden. De genoemde prijzen gelden alleen voor leden. Lid worden kost maar 5 euro per studiejaar.

Boekenreglement
Als lid van een andere studievereniging in Delft is het ook mogelijk om boeken te kopen op vertoon van een bewijs van inschrijving van desbetreffende studievereniging. Leden van CH kunnen bij het bestuur ook een bewijs van inschrijving krijgen, hiermee kun je bij andere studieverenigingen in Delft boeken kopen.

Er worden maximaal twee keer per kwartaal boeken ingekocht. De eerste keer is voor het begin van het kwartaal, de tweede keer ongeveer twee weken na de start van het kwartaal. Dan zal, indien nodig, een nabestelling gedaan worden, hierna niet meer.

Aan het einde van het kwartaal gaan alle overgebleven boeken terug naar de boekhandel. Ze zijn dan dus niet meer verkrijgbaar bij CH.

Alle prijzen zijn onder voorbehoud.

BijlageGrootte
PDF-pictogram Books including prices481.42 KB

Agenda

iCal feed

Flitcie